Er du en del af festudvalget på din arbejdsplads, og skal I til at planlægge den kommende julefrokost, sommerfest eller temafest i København? Det kan også være, du som en del af ledelsen på arbejdet planlægger teambuilding-dag og mangler inspiration til, hvad I kan lave sammen?

Uanset hvilken situation du står i, kan det måske være vanskeligt at finde på de gode, kreative og sjove underholdningstiltag. Men bare rolig – hjælpen er nær. Læs med nedenfor, hvor vi giver dig tre skarpe idéer til et sjovt firmaarrangement i København.

#1 Den klassiske – en tur på Bakken

Vi starter med “den klassiske” forstået som en evig og sikker vinder: En tur på Bakken. Denne traditionsrige forlystelsespark, der er placeret i Dyrehaven, er ikke bare landskendt. Den er faktisk internationalt kendt som verdens ældste forlystelsespark.

Her har du og dine kolleger rig mulighed for at tage på underholdende udflugt og udleve det indre legebarn. I kan fornøje jer med hele 32 forlystelser, spillehal og tombola samt kulinariske oplevelser på parkens restauranter. I har som gruppe tilmed mulighed for at holde jeres firmafest på Bakken til en favorabel pris.

Kort sagt: Med “den klassiske” er der lagt i kakkelovnen til en dag eller aften med massevis af underholdning og sjov for enhver smag.

#2  Den alternative – book en ekstraordinær oplevelse

Vi bevæger os videre til “den alternative”, som dækker over en lidt anderledes og underholdende “wow”-oplevelse. København gemmer nemlig på et væld af gode muligheder for at booke underholdningsoplevelser, som du og dine kolleger ikke lige prøver til hverdag.

Hvem ville eksempelvis ikke elske at blive inviteret til en unik koncert? Eller få plejet mavemusklerne lidt med et godt grin til et stand-up-show med en kendt komiker? Eller hvad med et inspirerende foredrag med en prominent kulturperson?

Mulighederne er mangfoldige. Mangler du yderligere inspiration til underholdningskategorier, kan du læse meget mere om dine booking-muligheder lige her.

#3 Den aktive – byvandring i hovedstaden

Vi slutter denne lille inspirationstur af med “den aktive” – nemlig en byvandring i København for alle dine kolleger. Denne spændende aktivitet er oplagt til større selskaber, og den giver rig mulighed for både kulturelle oplevelser, byhistorisk læring og ikke mindst hyggeligt samvær og gode samtaler.

Planlæg jeres egen rute, vælg en fastlagt rute med guide, eller kombiner de to løsningsmuligheder. Selvom du og dine kolleger bor i København, vil I uden tvivl kunne få en række øjenåbnende “AHA”-oplevelser, når I kommer forbi diverse seværdigheder, bydele og lignende.

Vi håber, at du med ovenstående idéer er blevet inspireret til at kaste dig ud i planlægningen af jeres eget underholdende firmaarrangement.

God fornøjelse!