Har du en drøm om at åbne din egen restaurant? Mange mennesker har drømme, men de færreste får gjort dem til virkelighed. Du kan derfor her læse mere om, hvordan du kommer i gang med at åbne din egen restaurant og få succes.

Trin

  1. I begyndelsen inden, du åbner en restaurant, skal du i gang med en konceptudvikling. Her skal du beslutte dig for, om du gerne vil servere fastfood, takeaway eller åbne en finere restaurant. Hvem er din målgruppe? Sørg for at være grundig med konceptudviklingen, da det vil resultere i mere struktur og overblik.

  2. Du skal sammensæt et menukort. I denne proces skal du tænke over mulige konkurrenter, køb af råvarer, og hvad det kræver at lave retterne.

  3. Før menuerne kommer på menukortet, bliver du nødt til at teste menuen. Det kan eventuelt være en god ide at invitere nogle bekendte, som kan give deres mening til kende. Husk deres feedback kan du bruge til at forbedre retterne, og skabe mere succes.

  4. Når folk tager på restaurant, leder de ikke blot efter en restaurant med god mad. Det er vigtigt med en hyggelig og afslappet atmosfære. Derfor spiller indretningen en afgørende rolle, og du bliver nødt til at få menukort og indretningen til at harmonere. Ønsker du en indretning med inspiration fra Hollywood? Ligeledes kan du sørge for at have plast stole, som dine ansatte kan sidde på under en pause, eller sætte frem ude på gaden til gæsterne. Invester derfor i plast stol.

Økonomi

Det er vigtigt at have et budget under åbning af en restaurant. Der skal være plads til køkkenudstyr, markedsføring, ansættelser og indretning. Sørg altid for, at der er plads i økonomien til uforudsete udgifter.

Husk på, at det tager tid at starte en succesfuld restaurant, og i starten kan du opleve et lille kundebesøg. Det er dog vigtigt at give dem en god oplevelse, da det kan tiltrække nye kunder, og du kan formå at få stamkunder.