Går du med tanker om at investere i nye firmabiler til virksomheden? Det kan også være, at det er på tide at skifte de gamle ud. I den forbindelse har du formegentlig gjort dig nogle tanker om, hvorvidt de nye firmabiler skal købes eller leases. I denne artikel kan du blive meget klogere på erhvervsleasing, og hvorfor det er blevet så populært iblandt virksomheder.

Erhvervsleasing belaster ikke likviditeten på samme måde som køb af bil

Når din virksomhed erhvervsleaser firmabilen, skal du investere et meget lavere beløb, end hvis du køber bilen. Det frigiver kapital til andre områder i virksomheden, netop fordi momsen fordeles i rater. Derudover giver køb af bil et enormt stort værditab, som du kan slippe udenom ved at erhvervslease.

Erhvervsleasing er derfor en klar fordel for virksomheder, når det er på tide med nye biler. Når likviditeten ikke belastes i samme grad, kan du i stedet investere i noget, der kan betale sig – altså noget der ikke taber sin værdi på samme måde, som en bil gør.

Der er ingen ubehagelige overraskelser i økonomien, når du leaser

Når du leaser en bil til erhvervsmæssig brug, så kan du være helt sikker på, at der ikke forekommer nogle uventede økonomiske overraskelser. Erhvervsleasing og leasing generelt er nemlig forbundet med stor gennemsigtighed hvad angår den månedlige ydelse. Du kan på forhånd se, hvilke omkostninger der vil være i at lease firmabilen – og det gør det let for dig som virksomhedsejer at budgettere og holde styr på økonomien.

Leasingaftalen kan imødekomme lige netop din virksomheds behov

Vil du gerne erhvervslease firmabilerne? Så kan PerB Cars hjælpe dig. Find dem i Silkeborg, hvor de står klar med åbne arme til at hjælpe dig med at stable en leasingaftale på benene. Det vil spare din virksomhed for penge, og være til stor glæde for de ansatte.