Haven er et fantastisk sted fyldt med potentiale for lange sommerdage med leg, familiefester, solbadning og meget mere. Alligevel er der mange, der glemmer, at det ikke kun er huset, der kan indrettes og gøres unikt – det gælder i den grad også haven. Der er ingen grund til at lade haven i stikken, når nu det er et sted, hvor mange så mange timer bliver brugt. Så hvorfor ikke gøre haven lige så hyggelig som huset? Det er der rig mulighed for at gøre. Her kan du få inspiration til hvordan.

Lys aftenerne op

En af de ting du måske ikke har overvejet, at man kan udsmykke sin have med, er lygtepæle. Med en klassisk lygtepæl fra kulturlampe.dk kan du indrette en have, der er som taget ud fra eventyrene. En unik have der skiller sig ud fra naboernes og samtidig ikke går af mode, fordi lamperne alle er skabt af højeste kvalitet og i et tidløst design, der holder fra generation til generation. Derfor vil en lygtepæl også passe ind i mange typer af haver og kan stilles mange forskellige steder. Eksempelvis kan lampen placeres i havens hyggekrog, hvor de lange sommeraftener- og nætter udspiller sig. Forestil dig blot at invitere til havefest og rykke ind i lampens skær, når mørket falder på. Med en lygtepæl er der lagt op til mange hyggelige stunder i haven – også når det er blevet mørkt.

Haven som hobby

En anden måde, hvorpå du kan gøre noget særligt ud af haven, er ved at købe bonsai træer. Denne løsning er naturligvis mest for de haveglade, da det er en hobby, der kræver en vis tidsinvestering. Dog er der ingen grund til at lade sig skræmme væk med det samme. Hvis du ikke umiddelbart tænker, at denne karakteristik som ‘haveglad’ passer på dig, kan det være, at det er fordi, du aldrig har givet dine grønne fingre en chance for at materialisere sig. Mange mennesker finder stor ro ved at fordybe sig i arbejdet med planter og træer, og med et bonsai træ får du mulighed for at være kreativ og skabe noget unikt til din have i samspil med naturen selv. 

Fugl og fisk

Træer trækker fugle til, men har du overvejet fisk? En lille dam skaber en hyggelig diversitet i det grønne, og der er desuden mange muligheder for at gøre den helt unik, så den passer til lige præcis din have. Når du først har fået den installeret, kan du nyde den i mange år frem.