Er du uddannet inden for sundhedsvæsenet og savner du et nyt og spændende job? Hvis du har mod på at rejse lidt, kan et job som sygeplejerske i Norge være noget for dig. Læs med her, hvis du synes, at det lyder interessant. Der er nemlig mange fordele ved at arbejde som sygeplejerske i Norge. 

Nyuddannet sygeplejerske har mange muligheder

Særligt hvis du er nyuddannet sygeplejerske, har du god mulighed for at vælge et anderledes job til, da du først skal ud på arbejdsmarkedet nu. Du har muligvis ikke skiftet familie endnu, og er derfor ikke bundet af at blive et bestemt sted geografisk. Du kan derfor se det som en gylden mulighed, at du har mulighed for at rejse væk. På den måde får du også mulighed for at få en oplevelse for livet. Hvis du er interesseret i dette, kan du læse mere her: bliv sygeplejerske i norge

Hvorfor skal du vælge et job i Norge?

En af de største årsager til at mange sygeplejersker vælger at rejse til Norge for at arbejde er, at det er bedre arbejdsvilkår end i Danmark. Her i blandt kan nævnes bedre tid til patienterne, bedre normering og bedre lønvilkår. Udover selve jobbet som sygeplejerske får man også mulighed for at bo i andet land, hvor man kan lære om blandt andet deres kultur. Norge er også særligt kendt for deres flotte natur, så der vil i fritiden være rig mulighed for at hike eller stå på ski. 

Hvordan ansøger jeg som sygeplejerske i Norge?

Hvis du skal arbejde i Norge som sygeplejerske, skal du have norsk autorisation. Dette kan man søge om nemt via nettet. Selve ansøgningsprocessen er heldigvis forholdsvis enkelt, da der kan søges via et ansøgningsskema. Processen tager kun op til 3 måneder, så du kan hurtigt komme i gang med at søge job i Norge.