Går I med overvejelser om at implementere et nyt forretningssystem i jeres virksomhed? Effektivitet og udvikling er to nøgleord for virksomheder i dag, og for at I kan opnå de ting, er det vigtigt, at I har et forretningssystem, der kan følge med jeres vækst. Med Microsoft 365 Dynamics får I et system, der kan skaleres og tilpasses netop jeres virksomhed og dertil passende arbejdsopgaver.

En ting er at få implementeret systemet. Noget andet er at blive godt kørende i at bruge det og føle, at man har de ressourcer, der skal til, for at man får det til at lykkes. Det er noget af det, ERPgruppen kan hjælpe jer med. Et ERP firma kan hjælpe jer med at systematisere og organisere jeres aktiviteter. Så snart jeres ting er i system, er det typisk noget mere strømlinet at arbejde med det, og det er med til at gøre processen både hurtigere og bedre for jer.

Få øget viden om Microsoft

En ting er, at I bliver klædt godt på til implementeringen af det nye forretningssystem i virksomheden. Det er dog også vigtigt, at I løbende kan fortsætte med at bygge oven på jeres viden, så I kan følge med, hvis virksomheden vækster eller udvikler sig, og I har behov for nye arbejdstilgange. Derfor er der da også en hel vidensportal, der er relevant for jer at kigge på, så I kan drage nytte af andres erfaringer.

Der er specifikke brancher, hvor ERPgruppen især har sit mål om at arbejde. Det gælder især brancherne inden for transport, ejendom, entreprenører og materieludlejning. I vil i dagligdagen kunne række ud til et supportteam, der kan hjælpe jer, hvis der er noget, der skal ændres eller ikke fungerer, som I gerne vil have det – det skal ikke være systemerne, der bremser jeres arbejde.