Med erfaring i at rådgive, både bygherrer og boligforeninger, er Gaihede ingeniører & arkitekter en kompetent medspiller, når det gælder opføring af nye bygninger. Når en bygning overlades i Gaihede ingeniører & arkitekters hænder, kan I være helt trygge ved at resultatet altid bliver som ønsket. 

 

Gaihede ingeniører & arkitekter er en virksomhed med dybe rødder, i den stolte danske byggetradition. Virksomheden er i særdeleshed gode til at rådgive deres kunder, lige fra den første spæde idé, til det færdige projekt. 

 

Virksomheden samarbejder med ingeniører, arkitekter, konstruktører og teknikere, som alle er fagligt kompetente, og som har den nødvendige ekspertise i at fuldføre projektet. Det gælder både ved renovering, ombygning af ejendom, videre udvikling samt vedligeholdelse af nye og gamle boliger. Men også erhvervs- og industriejendomme, samt offentlige institutioner. 

 

Det kan I forvente af Gaihede ingeniører & arkitekter: 

 

  • Et trygt byggeforløb gennem hele processen
  • Gennemprøvede løsninger, som til sidst er færdig til den aftalte tid og indenfor det aftalte budget
  • En klar kommunikation, fra projektets start og til slut
  • I får et resultat som I kan være stolte af

 

Har I brug for en rådgivende ingeniører københavn, og vælger I at bruge Gaihede ingeniører & arkitekter til et nyt projekt, er det den samme projektleder, der tager både ansvar og alt den nødvendige kontakt, gennem hele byggeprocessen. Dette er med til at sikre at byggeriet altid forløber som planlagt, og at alle faser i byggeriet, altid er lavet i den absolut bedste kvalitet. 

 

På hjemmesiden gaihede.dk, kan I nemt og bekvemt booke et uforpligtende møde med en rådgiver, som kan fortælle mere om, hvad det er I kan forvente, hvis I vælger Gaihede ingeniører & arkitekter til et nyt byggeprojekt.