Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er mange ting at holde styr på, når man skal købe en bolig. Blandt andet skal man sikre sig, at man ikke ender med at købe katten i sækken. Desværre er det ikke altid så nemt, som det lyder til at være.

Netop derfor er det en god idé, at du har en hjælp med på sidelinjen. F.eks. bør du alliere dig med en byggesagkyndig, der kan hjælpe dig med at gennemgå den tilstandsrapport, du har fået. Dermed er du sikker på, at du ikke overser store fejl og mangler.

Ikke alle kan gennemskue en tilstandsrapport

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det ikke er alle, der synes, at det er nemt at gennemskue en tilstandsrapport. Føler man, at det er svært, er det også nemt at ende med at overse noget. Derfor bør man alliere sig med en ekspert på området.

Skal du f.eks. købe en bolig i eller nær København, bør du derfor finde en professionel byggesagkyndig København, der kan hjælpe dig med dette. Ved at gøre dette, kan du sikre, at der ikke er noget, du har misforstået – og at der ikke er fejl, du har overset.

Vil altid være pengene værd

Der er mange, der tøver med at hyre nogen til at gennemgå deres tilstandsrapport. Det skyldes primært, at de er i tvivl om, hvorvidt det er værd at bruge penge på. Her bør det slås fast, at det til hver en tid vil være pengene værd.

Det kan godt være, at der ikke bliver fundet fejl eller mangler i rapporten, men under alle omstændigheder har man en fagmands ord for, at der er eller ikke er noget galt. Viser det sig at være det sidste, kan man derfor have ro i maven.

Det er sjældent specielt dyrt

Som angivet herover, så er der mange, der vælger ikke at få hjælp til at gennemgå deres tilstandsrapport, fordi de tror, at det er spild af penge. Mange af dem, der tænker på denne måde, har også en idé om, at det er dyrt at hyre hjælp til dette.

Faktum er dog, at det ikke er specielt dyrt, og netop derfor er der ikke nogen grund til at undlade med at hyre nogen, der kan hjælpe med at gennemgå din tilstandsrapport, inden du beslutter dig for, hvorvidt du vil købe en bestemt bolig eller ej.