Parkeringskontrol er en essentiel del af en velstruktureret by. Med en god parkeringskontrol bliver love og regler angående parkering overholdt, så de retmæssige brugere af specifikke parkeringspladser kan parkere.

Derudover kan parkeringskontrol behjælpe, at de rette parkeringsafgifter bliver betalt. Det er også en løsning for at imødekomme overfyldte parkeringspladser, da parkeringskontrol kan regulere parkeringsforholdene efter brugerbestemte vilkår. 

Står du og skal have struktureret og professionel parkeringsservice, så skal du vælge et parkeringsselskab som kan tilbyde gode og professionelle løsninger. Dermed får du en løsning, som passer til dine omgivelser og dine vilkår. 

Løsninger i hele landet

Uanset hvor i landet du har behov for parkeringskontrol, så finder du det hos Unopark. Dette firma tilbyder parkeringskontrol i hele Danmark, med skræddersyede løsninger til dine behov. 

Unopark er et parkeringsfirma, som kan tilbyde professionel parkeringskontrol, uanset om du henvender dig på vegne af erhverv, parkeringskældre eller private beboere og private fællesveje. 

Hvis du ønsker løsninger for betalingsparkering eller kontrol over uvedkommende parkerede biler, så kan Unopark tilbyde en parkeringsservice, som inkluderer alle aspekter. 

Du har også mulighed for at implementere en app, som kan anvendes af alle brugere af parkeringen. App’en kan anvendes til at registrere parkering, gæsteparkering og betalingsparkering. 

Vejledning til den rette løsning

Unopark tilbyder god service og vejledning, så du får skræddersyet den rette parkeringsløsning til dine behov. Du kan både kontakte dem via telefon eller besked, og få et hurtigt svar på dine spørgsmål eller bekymringer. 

På deres hjemmeside kan du også nemt og simpelt indsende en klage. Herinde finder du også en informerende FAQ, hvor du kan få svar på en lang række almene spørgsmål angående parkeringskontrol, bøder og klager. 

Find en løsning til dine behov

Unopark tilbyder fire forskellige løsninger, som kan tilpasses dine specifikke behov og vilkår. De fire løsninger er følgende:

  1. Parkering til erhverv. Her er der fokus på en professionel parkeringsservice, som kan sikre ro og orden omkring parkeringen. Denne løsning er mulig for virksomheder, butikker, centre, institutioner og meget mere.
  2. Parkering til private. Her er der fokus på at afhjælpe problemer med uvedkommende eller hensynsløs parkering i dit beboerområde. 
  3. Parkering til private fællesveje. Her er der fokus på at afhjælpe problemer med uvedkommende parkeringer uden tilladelse på jeres private vej, så de retmæssige beboere har parkeringsmuligheder.
  4. Parkering i parkeringskældre- og huse. Her er der fokus på at sørge for betaling for parkering, så ingen sniger sig uden om at betale sin parkeringsbillet.