Er du på udkig efter et nyt domicil til din virksomhed? Der findes et stort udbud af erhvervsejendomme til forskellige formål. Det kan være en ejendom til at drive en butik til detail eller engros handel, eller et kontor til virksomhedens medarbejdere. Der er også mulighed for at leje lager- og logistiklokaler eller produktionslokaler, hvis du har en produktionsvirksomhed og har brug for meget plads til en større produktion.

Det vigtige er, at du finder en erhvervsejendom, der passer til jeres behov, så du ikke betaler for flere kvadratmeter, end du bruger. Du kan søge på erhvervsejendomme over hele landet.

Hvilken erhvervsejendom skal du vælge?

Der kan være mange forhold, du er nødt til at tage med i overvejelserne, når du skal vælge nyt lejemål til din virksomhed. Det kan være vigtige spørgsmål som, hvor mange medarbejdere I er, hvor tæt er ejendommen på offentlig transport, om det er nemt at komme dertil i bil, om der plads nok til formålet, om skal I kunne invitere kunder indenfor og så videre.

Når du har listet alle behovene for den ideelle erhvervsejendom, kan du gå i gang med at søge.

Hvorfor skal du vælge en erhvervsejendom til en lille virksomhed?

Har du en lille virksomhed som ikke kræver så meget plads, kan der stadig være fordele ved at leje en erhvervsejendom. Det kan være, at din virksomhed er vokset, og det er på tide, at du kommer ud af hjemmet for at tage hen et andet sted og drive virksomheden.

Der er også mulighed for at leje lokaler til et showroom eller en klinik, hvor du kan invitere dine klienter indenfor. Derudover slipper du for al bygningsvedligehold og drift af ejendommen, når du lejer en erhvervsejendom.

Få flere fordele ved at leje en erhvervsejendom

Når du lejer en erhvervsejendom eller et kontor, er der mulighed for nemt at tilpasse omgivelserne i takt med, at din virksomhed vokser og udvikler sig. I starten har du måske kun brug for at leje et kontor på et kontorhotel, og senere kan behovet for mere plads udvikle sig, hvis I bliver flere medarbejdere.

Det samme gælder for lagerlokaler – der findes alle typer lagerlokaler fra de helt små til store lagerlejemål. Det er vigtigt at holde øje med omkostningerne, når man driver en virksomhed. Fordelen ved leje af erhvervsejendomme er, at du nemt kan tilpasse lejemålet til dit behov.