Når du har en virksomhed, er det altid vigtigt at gøre opmærksom på sig selv. Kunderne finder ikke selv frem til en, man skal vise dem, at man eksisterer. Der er mange virksomheder derude som kæmper om folks opmærksomhed, så man er nødt til at tænke kreativt og ud af boksen, hvis man vil gøre sig selv bemærket. Et overset, men effektivt værktøj til dette er pylonskilte.

Pylonskilte

Pylonskilte er i alt sin enkelthed skilte placeret på pyloner, som kan variere i størrelsen. Dette betyder, at det ikke betyder det store, om du vil reklamere ved motorveje eller i indkøbscentre. Der er altid en størrelse, som passer til dit behov. Pylonskilte behøver ikke være reklamer, men kan fungere som vejvisere til events som I afholder. Det er således kun fantasien som sætter grænserne for hvad I kan bruge et pylonskilt til.

Find den rette løsning for dig

Pylonskilte kan variere meget i størrelsen og du kan derfor altid finde en størrelse, som passer til dit behov. Hvis du vil have reklamer ved motor- eller indfaldsveje, kan du sagtens finde pyloner, som er store nok til at bilisterne kan nå at se, læse og forstå budskabet i reklamen før de kører forbi. Dette er en god måde at nå ud til mange nye potentielle kunder. Derudover kan du ofte personalisere din virksomheds reklamer med LED-lys og andre effekter, således

Hvorfor professionel hjælp?

Pylonskilte kan være meget store og skal ofte opstilles udenfor i vind og vejr. Det kræver et ordentligt fundament og at pylonerne bliver opstillet korrekt. Derfor er det bedst at lade fagfolk om at installere skiltene, når de overstiger et par meter i højden. På den måde er du garanteret, at skiltene står som de skal og at du ikke mister penge på et skilt som ikke kan stå ordentligt op.