Hyster truck til virksomheder i hovedstaden

Hvad siger du til at have Hyster truck med din virksomheds logo, farver eller slogan på? Er det drømmen for dig og din Hyster truck, så lad ProTruck klare opgaven. Protruck er eneforhandler af Hyster truck – de amerikanske pionerer inden for trucks. De er derfor også de eneste i Danmark der kan klare opgaven.

De har eget værksted på Sjælland (også et i Jylland), så det er nemt for dig som københavner, at komme dertil.

dette på eget værksted, hvor et team af dygtige mekanikere er klar til at udføre dine specielle ønsker. Resultatet er enestående trucks, som ikke fås andre steder, og som er helt unikke. ProTruck har et stort udvalg af Hyster truck til rådighed, der er beregnet til forskellige erhverv og Hyster truck med forskellig kapacitet. Nogle Hyster truck er velegnet til container terminaler som havne, mens andre er beregnet til beton, stål eller træindustrien. Tag en snak med de kompetente fagfolk, som arbejder hver dag for at du får den helt rigtige Hyster truck. ProTruck har eget reservedelslager, mekanisk værksted, smedeværksted, laderum til batterier, vaskehal, pladeværksted, malerværksted og egen sandblæse-kabine, så du er virkelig i gode hænder med din Hyster truck. Se mere om selve mærket Hyster her.

Specialdesignede Hyster truck entreprenørmaskiner

Hos eneforhandleren kan de specialdesigne din nye Hyster truck entreprenørmaskiner til erhvervsmæssig brug til dine behov. Som for eksempel hvis du beskæftiger dig med et specifikt område, som din Hyster truck skal udstråle eller have specielle tilpasninger i førerhuset til, så kan du få specialdesignet din Hyster truck., så den kan løfte opgaven hos jer bedst muligt. Dette samtidig med at den passer visuelt ind i virksomhedens stil med farver og logo. Ved at anskaffe en special designet din Hyster truck kan du optimere din virksomheds effektivitet og omsætning, da den passer til lige præcis virksomhedens arbejdsbyrde samt område.

Hyster truck entreprenørmaskiner 10-20 tons

Hyster truck entreprenørmaskiner beregnet til 10-20 tons bliver hovedsageligt anvendt af virksomheder der arbejder i erhverv inden for beton, træ og papir. Dette er tre mest gængse brancher men alle brancher kan have gavn af en Hyster truck 10-20 tons, som er en truck i den mindre skala. Truck i denne vægtklasse er i den mindre klasse, men henvender sig også til heavy duty erhverv der arbejder med over 16 tons, og er beregnet til hård og ikke-hård kørsel.

Ved at vælge en truck med kapacitet på 10-20 tons får din virksomhed en kraftfuld maskine, der er utrolig alsidig, da den er beregnet til både hård og ikke-hård kørsel. Det giver dig som truckfører en frihed, og en stor fleksibilitet i hverdagen. Det gør også at virksomheden ikke behøver investere i flere forskellige trucks, da den alsidige kraftmaskine med kapacitet på 10-20 tons sagtens kan sit kram.

Hos Protruck, som er eneforhandler af Hyster, specialfremstiller de trucken til dig, såfremt du har ønsker eller behov for dette. De selvistandsætter og tilpasser selv maskinerne på eget værksted, hvilket giver dig stor medbestemmelse over hvordan din næste Hyster truck skal se ud.