De fleste har en rimelig god idé om, hvordan de vil have det, når det kommer til boligindretning. Måske man har en forkærlighed for en bestemt indretnings- eller boligstil. Der er mange forskellige at vælge imellem. Er man for eksempel til det tidløse og nordiske look, har man en ret god idé om, hvad man gerne vil indrette sit hjem med, hvad angår størstedelen af møblerne. Der er dog lige en ting, som man ofte er tilbøjelig til at glemme at forholde sig til. En lampe skal nemlig helst ikke overdøve et rum. Det skal selvfølgelig helst give god belysning eller skabe en eller anden form for stemning i det aktuelle rum. Og så skal det også passe ind i den boligstil, som man har valgt. Med møbler fra Anour finder du et udvalg af lamper, som er smukt designet og passer ind i de fleste hjem.

Hvad skal belysning kunne?

Når du skal vælge lamper og lys til din bolig, er der mange aspekter at forholde sig til. Lamper og lys er ofte en overset faktor, når man tænker på boligindretning. Men udover at en lampe helt lavpraktisk skal fungere som en lyskilde, så kan den faktisk meget mere. Med det helt rigtige valg af lamper til din bolig, kan du gøre en kæmpe forskel. For eksempel kan et rum ændre karakter fuldstændig, hvis belysning og lampe ændres. Med møbler fra Anour får du et tidsløst design, som kan passe ind i enhver indretning og i enhver tid. Det er vigtigt at overveje, hvilke lamper du vil have i dit hjem, og hvor de skal placeres, samt om det er en trend eller tidsløst. Nøjagtig på samme måde, som når du overvejer, hvilke møbler du vil indrette dig med. En lampe er også en del af møblementet og indretningen.

Hvilken type lampe skal jeg vælge?

Dit valg af lampe kan afhænge af mange ting. For de fleste er det dog vigtigt, at lyskilden er funktionel og giver et godt lys til det, som man nu skal bruge den til. Skal lampen for eksempel stå ved siden af den gode lænestol, hvor man sidder og læser, skal den selvfølgelig give et godt lys. Ligesom lampen over køkkenbordet også helst skal give god belysning, så man kan se, hvad man har gang i til aftensmaden. En anden faktor, som spiller ind på valg af lampe er, hvilken indretningsstil man er til. Er man for eksempel til det enkle, klassiske og minimalistiske, så skal man ikke vælge en lyskilde, der visuelt er alt for larmende og dominerende i sit udtryk. Her kan lamper fra for eksempel Anour være oplagte til at kigge efter inspiration.