Har du overvejet at investere i et underlag til din kontorstol for at skåne dit gulv fra ridser og mærker? Så læs med her. Det er nemlig sådan, at når en stol gentagene gange kører frem og tilbage over et gulv, så skaber det ridser og mærker i gulvet, fordi det bliver belastet. Det samme gør sig gældende med et gulvtæppe, hvor der netop også kan skabes mærker og folder, hvis der gentagene gange kører en kontorstol frem og tilbage. Så hvis du arbejder på et kontor, hvor gulvet under din kontorstol godt kunne bruge lidt aflastning, eller hvis det blot er derhjemme, du ønsker at skåne gulvet, bør du helt sikkert investere i et stoleunderlag.

Det er dog ikke bare lige sådan at vælge det rigtige stoleunderlag. De findes nemlig i utrolig mange forskellige størrelser, farver og typer. Overordnet skelner man mellem stoleunderlag med og uden pigge. Stoleunderlag med pigge er ideelle til brug ovenpå gulvtæpper, fordi de sikrer, at stoleunderlag bliver på din plads og ikke glider frem og tilbage over gulvtæppet. Stoleunderlag uden pigge er derimod beregnet til brug ovenpå trægulv eller andet hårdt gulv, da piggene ellers ville skabe mærker og ridser. Når det kommer til, hvilken størrelse dit kommende stoleunderlag skal være, skal du egentlig bare beslutte dig for, hor stort du ønsker, det skal være. Det samme gælder for farven på dit kommende stoleunderlag.

Der er mange fordele ved at vælge et stoleunderlag til dit hjem eller dit kontor, da stoleunderlag overordnet er meget praktiske og gode. Naturligvis er det en kæmpe fordel, at stoleunderlagene skåner gulvet eller gulvtæppet, men stoleunderlagene er også en fordel rengøringsmæssigt, fordi de er super lette at rengøre. Derudover er et generelt også mere komfortabelt at sidde på en stol, der har et underlag.