Hvis du er på udkig efter at skifte karrierevej, eller hvis du for første gang står overfor at skulle vælge en uddannelse, kan speditør trainee være det helt rette valg for dig.

Som speditør vil du få en hverdag med masser af drøn på, og du skal straks lære at holde styr på de mange forskellige bolde, som vil flyve i luften omkring dig. Lyder det som noget for dig? Så kan en stilling som speditør trainee blive en givende levevej.

Hvad er en speditøruddannelse?

En speditøruddannelse er en elevuddannelse, hvor du straks vil få en forståelse for, hvad det vil sige at være speditør. Som speditør trainee vil du således straks blive introduceret til faget, hvor du vil komme til at kordinere og disponere over et væld at forskellige transportbiler, som bevæger sig i forskellige retninger i flere forskellige lande.

Her er det din opgave som speditør trainee at vejlede de mange forskellige chauffører i en hektisk dagligdag, hvor varer skal frem til tiden og finde de rigtige afleveringssteder.

Alt dette vil du få ansvar for under din speditøruddannelse, hvor du straks vil blive kastet direkte ind i maskinrummet, hvor du hurtigt vil blive klogere og opbygge en masse nye kompetencer i den daglige kontakt til chauffører, terminaler og så videre.

Under uddannelsen vil du også komme til at stifte kendskab med alle de andre ting, du som færdiguddannet speditør skal have styr på. Det er bl.a. køb og salg, mens det også er planlægning af store internationale transporter, toldbestemmelser og så videre.

Som speditør trainee vil du få udviklet dine sproglige kompetencer, mens også en lang række andre af dine evner vil blive udviklet og finpudset til gavn for både dig selv og transportvirksomheden – alt sammen i tæt samarbejde med professionelle speditører og andre speditør trainees på holdet.