Uanset, hvilken branche du befinder dig i, så er det altid godt med bekendtskaber. Både de gamle, som du kender og kan stole på. Men også de nye, som kan hjælpe dig med at komme nye steder hen og opnå nye kompetencer.

Nye bekendtskaber åbner nye døre

Med networking gennem Kenmay er du sikret topprofessionelle events, hvor du blot kan møde op og møde nye mennesker. Som du sikkert kender det fra tiden i folkeskolen eller på den videregående uddannelse, så åbner enhver ny bekendt nye døre. Om det er åbnede døre til nye og spændende muligheder eller endnu flere og nye bekendtskaber, så kan enhver nyåbnet dør føre dig videre på den sti du gerne vil hen af. Man skal altså ikke undervurdere netværket, for det kan få en langt.

Mund til mund skaber omtale

At møde folk ansigt til ansigt er vigtigt. For først her kan både du og dem du møder, få det rette indtryk af hinanden. Det er jo gennem samtalen, vi lærer utallige ting om hinanden og andre at kende. Til networking events vil du derfor også kunne opleve, at mund til mund overleveringer om personer og deres kompetencer sker. Og måske du vil kunne opleve, at andre af dine bekendtskaber – nye som gamle – taler godt om dig og anbefaler dig og dine kompetencer videre. Lyder det interessant, så se det næste netværksevent her.

Bare rolig, de bider ikke

Det kan virke nervepirrende at skulle møde nye mennesker. Især, hvis det er relationer, hvor man føler, at man skal sælge sig selv og sine kompetencer. Men frygt ej. Du er med sikkerhed ikke den eneste, der synes at networking kan være svært. Det er derfor netværksevents er gode muligheder for at prøve networking af. Det er under planlagte og strukturerede rammer og alle er der for at lære hinanden at kende.