Venter et nyt eventyr lige om hjørnet? Måske har du lige opsagt din nuværende bolig for at tage hul på et nyt kapitel i dit liv. Inden at du kan begynde på det nye kapitel, er der en tid med stress og frustration i vente. Du får derfor her nogle råd til, hvordan du kan gøre flytningen nemmere.

Råd

  1. Flyttekasser: din flytning vil blive lettere, hvis du har flyttekasser, som du kan pakke dine ting ned i. Du undgår besværlige situationer, hvor du skal pakke tingene ned i poser, som kan gå i stykker. Skriv uden på hver flyttekasse, hvad de indeholder. Det er herved nemmere at overskue, hvilket rum hver enkelt kasse hører til i den nye bolig. Du skaber et større overblik.

  2. Ryd ud: flytning betyder, at du har mulighed for at få ryddet ud. Smid ting ud, som du ikke længere har brug for. Det gælder alt fra dit tøj til møbler. Du kan eventuelt give tingene til din nærmeste genbrugsbutik. Herved kan andre få glæde af det, som du gerne vil skille dig af med.

  3. Flyttefirma: hyr et flyttefirma f.eks. Flyttefirma Daugbjerg, som kan hjælpe dig med flytningen – du får ekstra hjælpende hænder. Sørg for at fortælle dem, hvis du har kasser med porcelæn eller et spejl, som de skal være forsigtige med.

  4. Gør rent: hvis du har indbetalt et depositum, eller skal aflevere din bolig til nogle nye ejere, skal du sørge for, at den er ren og ryddelig. De næste kan flytte direkte ind i den, og du kan få dit depositum igen.

Gør det sjovere

Spørg dine venner og familie, om de vil hjælpe dig med flytningen – det hele kommer til at gå hurtigere. Ligeledes kan flytningen gå fra at være kedelig til at være hyggelig og sjov. Sæt god musik på, syng og spis pizza. Sørg for at købe en masse drikkevarer og snacks, da I hurtigt kan gå sukkerkolde under flytningen, når flyttekasserne skal bæres op og ned.