Stort set alle virksomheder er i dag afhængig af IT i en eller anden form. Når du skal hyre IT konsulenter til dit firma, er det vigtigt at tage højde for flere faktorer. Først og fremmest er det naturligvis afgørende, at de har den rette tekniske viden og erfaring med de relevante programmer og systemer. SAP og IT rekruttering kan være besværligt, for hvordan finder man den rette SAP konsulent, og skal man have en freelance IT konsulent eller en fast medarbejder?

Accuro hjælper med rekruttering af SAP og IT konsulenter

Accuro er et firma, der arbejder med rekruttering af IT konsulenter. De specialiserer sig i at hjælpe virksomheder med at finde de rette IT og SAP konsulenter. De har en stor database af kvalificerede kandidater, som kan matches til den specifikke stilling, som virksomheden søger. SAP konsulenter er især brugbare til virksomhederne ERP-systemer, men de sørger også for rekruttering af IT konsulenter med andre specialiseringer. De giver ikke kun en liste over potentielle kandidater, men guider virksomhederne igennem hele processen fra start til slut – fra screening af ansøgere til endelig ansættelse.

Skal det være konsulent, freelance eller en ny fast medarbejder?

En af de ting Accuro tilbyder virksomheder, er rekruttering af it konsulenter på virksomhedens vilkår. Om der skal bruges en freelance it konsulent, en SAP konsulent til et bestemt projekt eller en fast projekt- eller testleder, kan de sørge for at finde en person til stillingen. De finder kandidaterne, og virksomheden har så mulighed for at vælge mellem mulighederne.

Sådan udvælger du den rette konsulent

Når man skal udvælge den rette IT konsulent eller SAP konsulent, er det vigtigt, at man har en god forståelse af, hvilke behov og ønsker man har. Det første man bør overveje er, om man har brug for en fastansat IT konsulent, eller om en freelance IT konsulent er rigeligt. Det er altid en god idé at starte med at definere de specifikke kompetencer, som de nye SAP konsulenter skal have. Det kan være alt fra tekniske færdigheder til evnen til at arbejde selvstændigt og samarbejde med andre. Når du har defineret disse kriterier, så er det tid til at begynde jagten på den rette person. Her kan en virksomhed som Accuro hjælpe med at finde de rette kandidater. Når ansøgerne begynder at strømme ind, så er det vigtigt ikke bare at se på CV’et men også interviewe dem for bedst muligt at finde ud af, om de passer ind i virksomheden – herunder både teknisk set men også socialt set.