Har du tænkt over, hvordan en bygnings udseende kan påvirke dit indtryk af stedet? Det kan faktisk gøre en kæmpe forskel. Der er nogle forskellige ting, man kan sørge for, for at bygningen kan give et positivt indtryk i stedet for et negativt indtryk. Ved du, hvad du kan gøre?

Bygningens udseende

Bygningens udseende er med til at diktere, hvad vi forventer af et sted og de mennesker der færdes der. Det gælder både, hvis det er en arbejdsplads eller et privat hjem. Handler det om en arbejdsplads, handler det i stor grad også om tillid. Det kan være svært at tro på, at en arbejdsplads, der lader en kunde se, hvor rodet arbejdsmiljøet er, egentlig kan udføre et godt stykke arbejde. Ved det private hjem kan der godt være et større behov for kontekst, siden det kan komme an på både den enkelte dag, samt hjemmets ejer forhold til dig.

Opretholdt

Når en bygning er opretholdt og istandsat, er det tillidsvækkende. Her færdes der mennesker, der går op i, at deres miljø er sikkert. En bygning, som trænger til en kærlig hånd, er altså ofte mere usikker, og det skaber også usikkerhed i de mennesker, der besøger den. Det er måske ikke altid tydeligt på bygningens udseende, når noget er i stykker, men det er altid en god idé at sørge for, at det sted, man færdes, er sikkert at være. Som kunde hos i en opretholdt bygning skaber det altså tillid til, at der er mennesker her, der går op i sikkerhed og har god dømmekraft.

Rengjort

Derudover er en ren bygning også en flot bygning. Rengøringen viser nemlig også, at der gås op i det miljø, man færdes i, og at der er så meget styr på tingene, at der er overskud til rengøring. Det gælder selvfølgelig både udenfor og indenfor. Det handler om pudsede vinduer, vaskede trapper og støvsugede gulve. Selvfølgelig er det ikke noget, man behøver at gøre selv. På arbejdspladser er der jo normalt hyret mennesker til det. Man kan for eksempel vælge at hyre en dygtig trappevasker København, så man ikke skal tænke over bygningens trapper.

Flot og indbydende

En bygning der er flot, er en bygning, der er indbydende. Selve bygningen behøver jo ikke at være noget stort og vildt, for man kommer langt, så længe bygningen er rengjort og istandsat. En ny klat maling på væggen i ny og næ og rene overflader kan gøre en verden til forskel.