Når du skal købe bolig i hovedstadsområdet, er det vigtigt, at du har styr på de juridiske elementer i købsprocessen. For selvom det er en spændende proces at købe bolig, så er der også mange juridiske detaljer, som der skal være styr på for at sikre dit boligkøb. Den optimale måde du kan sikre det bedste boligkøb i hovedstadsområdet, er ved at finde en god boligadvokat. Dermed får du juridisk rådgivning under hele købsprocessen, fra du finder din drømmebolig, til du står med nøglerne i hånden. 

Dette kan en boligadvokat tilbyde dig

En boligadvokat er din juridiske rådgiver gennem dit boligkøb. Dette er en måde at få juridisk vejledning i øjenhøjde, så du føler dig velorienteret gennem hele processen. Dermed får du tryghed omkring dine beslutninger og din investering. Med mange års erfaring kan en boligadvokat besvarer alle dine spørgsmål, som du måtte få undervejs, samt give dig gode råd til dine beslutninger. 

Når du har underskrevet købsaftalen kan din boligadvokat gennemgå denne og tilføje eventuelle ønsker og ændringer. Her får du også rig mulighed for at stille spørgsmål til indholdet i købsaftalen. Når først din boligadvokat er færdig med dokumentet, sendes det retur til ejendomsmægleren, og så burde aftalen gå i hus kort tid efter. Du kan derfor være rolig omkring indholdet i en købsaftale, da du i ro og mag får gennemgået indholdet og ændret alle de forhold, som du ønsker. 

Forskellige pakker til forskellige behov

Da vi alle er forskellige kan vi også have forskellige behov når det kommer til juridisk vejledning. Derfor kan du oftest vælge en pakke hos din boligadvokat, som prismæssigt afhænger af, hvor meget eller lidt du har brug for fra din boligadvokat.

  • Lille pakke. Dette er den billigste løsning, som giver dig den fundamentale juridiske vejledning, som du har brug for ved et boligkøb. Her vil din boligadvokat sørge for at udarbejde skødet samt sende det til tinglysning.
  • Mellem pakke. Denne løsning inkluderer også en udarbejdelse af refusionsopgørelsen samt berigtigelse. Dermed får du en anelse mere juridisk rådgivning på sidelinjen når du vælger at betale for en lidt større pakke.
  • Fuld pakke. Dette er den ultimative løsning for dig, som gerne vil have juridisk rådgivning igennem alle dele af købet. Iblandt boligkøbere er dette også den mest solgte pakke. Her vil din boligadvokat gennemgå købsaftalen, behandle dokumenter i din sag, udarbejde skødet og refusionsopgørelsen samt berigtigelse. Dermed er din boligadvokat inde over alle dele i processen, så du får den største tryghed.