København vrimler med caféer, men heldigvis er der altid plads til en til. Det er skønt at mødes med familie og venner til en kop kaffe eller en lille bid mad, og her er en dejlig café lige sagen. Men du er stadig nødt til at gøre en indsats, hvis du gerne vil have, at netop din café bliver bemærket. En stor del af det handler naturligvis om den mad og drikke, du serverer. Det skal være lækkert, til at betale og gerne have et unikt tvist, der får det til at skille sig ud. Men du skal bestemt heller ikke undervurdere indretningen af din café.

Møbler

Der er naturligvis nogle ting, som meget gerne skal være på plads, inden du åbner din café. Det gælder for eksempel sådan noget som en bardisk, stole og et cafebord. Dine kunder skal jo have et sted at nyde deres mad, og derfor er det vigtigt, at møblerne er gode og komfortable. Samtidig skal de naturligvis se pæne ud, for din café skal også være indbydende. Du kan med fordel overveje en bestemt farve eller et tema, som på forskellig vis er repræsenteret af dit møblement. Det skaber en rød tråd i din indretning, som kunderne sikkert også vil bemærke.

Dekoration

Dekorationen er det, der for alvor giver din café personlighed. Derfor er det vigtigt, at du tænker over, hvordan du gerne vil have det til at se ud. Du behøver ikke fylde din café op med potteplanter og kunstværker, for det kan også godt blive for meget og komme til at se rodet ud. Men et flot fotografi og måske en enkelt plante i hjørnet kan gøre underværker. Du kan også overveje at have bøger, magasiner og brætspil til rådighed, så dine kunder har noget at lave, mens de nyder deres mad og drikke.