Arbejdspladser findes over alt i Danmark, hvor hver af dem er forskellige. På en god arbejdsplads oplever du god energi og høj produktivitet, hvilket afspejles i et lav sygefraværet. Hvis du oplever, at dette er omvendt, er der god grund til at rette op på dette med det samme. Du kan derfor her blive klogere på, hvordan du skaber en positiv arbejdsplads for dine medarbejdere.

Tips

  1. Alting starter et sted, og for at få en god arbejdsplads, skal du starte med at notere ned, hvilke begivenheder, som sker i løbet af dagene. Her skal dine medarbejdere notere, hvilke begivenheder, som har været ekstra bemærkelsesværdige og gode.

  2. På en arbejdsplads skal du sørge for at sætte ord på, når din medarbejder har gjort et godt arbejde. Det er altid bedre at komme med glade og positive kommentarer end negative. Hvis en arbejdsplads er præget af negativitet, afspejles dette på trivslen. Du skal sørge for at skildre personlighed og adfærd, da det er den positive adfærd, som du skal anerkende.

  3. Folk skal have lov til at have et pusterum, hvor de kan trække stikket og gå en tur, hvis de har brug for frisk luft. Pauserne kan give mere energi, øge effektiviteten og kreativiteten.

  4. Giv dine medarbejdere mulighed for at have hjemme arbejdsdage eller afholde møder online. Det kan gøre hverdagen med overskuelig, samt er det lettere. Skaf derved AV udstyr og løsninger hos NEETS.

Husk, at det er okay at begå fejl

Det er menneskeligt at begå fejl i ny og næ. Du skal derfor sørge for ikke sprede negativ energi, hvis en medarbejder begår en fejl. Fejl er til for, at du kan lære af dem og tilegne erfaring, så du undgår at stå i lignende situation igen.