Find et fedt event til teambuilding, der bringer din virksomheds ansatte tættere sammen i sjove omgivelser. Midgaard Event er et af de gode steder at søge, når målet er at stable et arrangement på benene lidt ud over det sædvanlige. Siden år 2000 har de nemlig været en spændende spiller på det danske marked for fester, events og teambuilding, der på tværs af forskellige typer events formår at inddrage deltagerne i finurlige historier samt sjove festlege.

Midgaard Event tilbyder store oplevelser, hvor bl.a. deres mordmysterier, mobile escape rooms, kasinoevents og temafester kan nævnes. Tjek eventbureauets tilbud – og vælg så ét.

Sindrige mordmysterier fra Midgaard Event

Ved at få et mordmysterie arrangeret for dig og dine medarbejdere at løse er du sikker på, at I alle bliver inddraget i et forunderligt spil, hvor I gennem forskellige opgaver skal knække koden og finde gerningsmanden. Eventmagere fra Midgaard Event er til stede, bringer liv til mysteriets karakterer og sørger for, at I får de ledetråde, I skal bruge for løse efterforskningen.

Frank Sinatra big band eller lystige middelaldertoner

Musik leverer Midgaard Event også, hvis du ikke er til sinds at sætte hele medarbejderstaben i gang med at løse mord. Skal dit firmaevent forløbe, uden eventbureauet tager en for aktiv rolle, kan du leje en jukebox. Big bands med toner a la Frank Sinatra er en mere klassisk festlig løsning, og er stemningen meget uformel, så kan du leje et band til at spille middelaldermusik.

Skab en skør temafest med ilddansere og lookalikes

Temafester uden ét centralt event er en løsning, hvis der skal være lidt sjovt og nyt ved din firmafest, men ikke fast udstukne rammer. Du kan hyre lookalikes klædt ud som kendisser til at skabe stemning med en sjov parodi, få ilddansere, blankvåbenshows og skøre vikingefester.

Skab et event, dine ansatte husker – start jagten hos Midgaard Event.