Måske har du allerede erfaring med at starte en virksomhed op fra bunden. Måske er det endnu helt nyt terræn for dig. Men uanset om du har erfaring med det eller ej, så er det formentlig ikke lige et behov for advokathjælp, som vil ligge øverst på listen over ting, der skal gøres. Men måske der alligevel kan være god grund til at overveje det. For der er nemlig flere grunde til, at du muligvis ville kunne få stor glæde af advokathjælp til din nyopstartede virksomhed.

Find en lokal advokat

Da der er flere årsager til, at du bør overveje at få advokathjælp, er det en god idé at finde en lokal advokat. Du kan blandt andet finde en advokat Nørrebro, København.

Du kan regne med at skulle holde kontakt med din advokat løbende. Derfor vil det blive betydeligt nemmere at have ham eller hende i nærheden. Derudover vil det også oftest være en fordel, at vedkommende er kendt i lokale forhold og regler.

Kom godt i gang med advokatrådgivning

Det er ikke altid lige nemt at blive klog på diverse regler om virksomhedsopstart. Derfor kan det som udgangspunkt være en god idé at få rådgivning af en advokat. Sådan kan du sikre dig, at du ikke overser noget, og at du kender fordele og ulemper ved de forskellige muligheder, du har i forbindelse med din virksomhedsopstart. Det kan altså hjælpe dig godt fra start.

Vil du starte et anparts- eller aktieselskab?

Det er især spørgsmålet om, om du skal starte et anparts- eller aktieselskab, som du skal tage stilling til. For der kan være flere fordele ved det, især mens du endnu er ved at blive etableret som virksomhed. Det er bare vigtigt, at du så ved, hvad det kræver i juridisk forstand, og hvilke forpligtelser det skaber. Her kan en advokat være en stor hjælp.