Der er forskellige grunde til, hvorfor det måske er nødvendigt at skifte dine låse. Det er f.eks. slet ikke sikkert, at dine låse er sikre nok.

Det bliver du meget klogere på her.

Udskift dine gamle og slidte låse

Det er altid en god at tjekke op på jævnligt, hvordan dine låse egentlig har det. Der er nemlig altid en chance for, at dine låse er gamle og slidte. Hvis du har nogle gamle og slidte låse, er det vigtigt, at du skifter til nogle nye. Det gør nemlig din bolig langt mere sikker.

Det er altid en god idé at få rådgivning af din lokale låsesmed. Din låsesmed kan nemlig fortælle dig, om dine låse trænger til en udskiftning, og hvilke låse der passer bedst til din bolig. Få skiftet din lås i f.eks. København og Klampenborg.

Mindsk sandsynligheden for indbrud

En ny og sikker lås gør, at du kan føle dig langt mere sikker i din bolig. Det er nemlig svært at bryde ind, hvis du har nogle gode låse. Men der er naturligvis stadig altid en sandsynlighed for indbrud.

Hvis du gerne vil minimere sandsynligheden for indbrud, så skal du bl.a.:

  • få dit hjem til at se beboet, når du tager på ferie

  • altid låse dine døre og vinduer, når du ikke er hjemme

  • lade dine haveredskaber og værktøj være indenfor

  • overveje at installere et alarmsystem eller automatisk udendørslys

Udskift dine låse i en ny bolig

Hvis du flytter, er det ikke sikkert, at der er nogle gamle og slidte låse i din nye bolig, men derfor er det alligevel en god idé at overveje en udskiftning af låse. Du kan nemlig ikke være sikker på, om der er nogle nøgler i omløb blandt tidligere ejere/lejere el.lign. Derfor er det en stor sikkerhed at skifte låse.