Nu er det blevet sommertid. Altså er det tid til at invitere familie, venner og naboer om i haven. Er der noget mere sommeragtigt end at grille et par pølser, mens børnene leger med hinanden, og hunden løber i cirkler?

I Danmark elsker vi at bruge vores haver – og det gælder også i København. Men hvad gør man, hvis haven er groet til og er blevet befængt med ukrudt og tidsler?

Har du sådan en have, hjælper det ikke at invitere folk på besøg. Det vil være umuligt at bruge haven – folk vil blive stukket af diverse slags ukrudt.

Heldigvis er det let at finde havearbejde priser – også i hovedstadsområdet!

Få gjort noget ved haven – før haven gør noget ved dig

Det gælder om at få noget gjort ved haven – hurtigt. Jo længere du venter, jo værre kommer din have til at se ud. Derudover er det vigtigt at få fjernet ukrudt hurtigst muligt, så rodnettet ikke bliver større end højst nødvendigt.

Heldigvis kan havefirmaer hjælpe med det hele. De kan både klippe hæk, fjerne ukrudt og endda tage skraldet med på genbrugspladsen, hvis du ikke selv har bil!

Det bedste, du kan gøre for din have, er at få en havemand ud at kigge på den. Hvis du venter for længe, får du måske slet ikke noget ud af din have gennem sommeren. Og så er det jo spild af penge at give ekstra for en stor grund med have, hvis du ikke får den brugt.

På samme tid får haven hurtigt bugt ved dig, hvis du ikke gør noget. Det er næsten umuligt at få nogle hyggelige stunder ud af en have fyldt med ukrudt og højt græs. Det kan derfor hurtigt gå udover dig og dine fødder, hvis du ikke får noget gjort!

En havemand kan klare det værste for dig

Efter besøg af en havemand skal du faktisk kun sørge for at invitere gæster på besøg. Ja – og så også lige maden og nogle havemøbler.

En havemand kan fikse stort set det hele – uanset hvor meget din have er sprunget i skov.

Det er også muligt at hyre en havemand i København til at vedligeholde din have. Så skal du ikke selv tænke på at slå græsset og klippe hækken – det gør din havemand jo!

Undersøg i dag om en havemand er noget for dig og gør klar til sommerfesterne!