Man siger, at ingen er bedre end sit svagest led. Det gælder også for virksomheder, hvor det svageste led ikke nødvendigvis kun er i jeres virksomhed, det er også alle jeres leverandører.

Derfor er det vigtigt, at I arbejder sammen med gode leverandører, hvis jeres virksomhed skal blive succesfuld. Der er heldigvis en simpel tjekliste, som I kan gå igennem, når det kommer til jeres leverandører. De gør det samme med jer, for de vil også gerne have, at I de bedste at arbejde sammen med.

Hvem er den førende i branchen?

Spørg jeres leverandør hvem der er den førende i deres branche. Hvis det er dem, så spørg hvem deres største konkurrent er. Hvis de ikke er førende, spørg dem hvordan de kan blive det, eller om de ønsker at blive det.

Hvis vi tager en virksomhed som Mas-Høvik a/s, så er de netop førende inden for deres industri. De leverer alt til lagerinventar, så hvis du har et varelager, så kender du helt sikkert også til mas-hoevik.dk. Uanset om du bruger dem eller ej. Det er præcis det, som du gerne vil opnå med din egen virksomhed, at alle ved, hvem din virksomhed er.

Hvordan kan leverandøren hjælpe jer?

De fleste virksomheder stiller ingen krav til sine leverandører, men det kan I sagtens gøre. De fleste leverandører fortæller gerne om, hvordan de kan hjælpe jer.

Det er et helt fair spørgsmål, da det giver dem mulighed for at forbedre sig. Samtidig med at I finder ud af, hvad de tænker om jeres virksomhed. Med en virksomhed som Mas-hoevik.dk, kan de helt sikkert fortælle dig, hvor de før har set dine konkurrenter udvide, så du ved, hvad du bevæger dig hen i mod.

Hvis du følger disse råd, får du en bedre virksomhed, og du vil opleve, at du bevæger dig fremad med dine leverandører.