Er du træt af at se på dine beskidte lastbiler, og drømmer du om at kunne udlicitere opgaven til et professionelt firma i København, der kan deres kram? Når du investerer i en professionel lastbilvask, kan du være sikker på at dine erhvervskøretøjer altid fremstår fra deres bedste side, når de er ude at køre rundt i Danmark og Europa.

Hos Copenhagen Truck Wash er dine lastbiler altid i gode hænder, så du er sikker på at få et fejlfrit resultat efter hver eneste vask. Derudover har virksomheden en miljøvenlig profil, i og med at lastbilvaskeanlægget genanvender det brugte vand, ligesom de udelukkende benytter sig af allergivenlig og parfumefri sæbe.

Denne artikel er en reklame.

Høst mange fordele med udlicitering af din lastbilvask

Når du vælger at udlicitere din jævnlige vask af lastbil til et professionelt team, kan du og din virksomhed høste mange gode fordele:

  • Spar dyrebar tid – en lastbilvask kræver tid og energi, hvilket begge er ting, der er guld værd i driften og udviklingen af din virksomhed. Når du vælger at betale dig fra en lastbilvask, får du dermed frigivet ekstra tid til at fokusere på det, der er allermest presserende lige nu.
  • Forebyg rust – med jævnlig vask kan du forebygge opbygningen af rust, så køretøjet generelt vil holde længere, og det vil blive billigere i reparationsomkostninger.
  • Få rene, præsentable køretøjer – dine lastbiler er visitkortet udadtil for din virksomhed, og med de mange kilometer, de årligt lægger bag sig, er det en god investering i jeres ry overfor kunder, leverandører m.m.

Sådan sikrer du dig en grundig vask af lastbil

Med et professionelt firma bag din ryg med det helt rigtige lastbilvaskeanlæg, kan du altid se frem til en grundig vask, der kan deles op i følgende trin:

  • Førvask – som den første del i din lastbilvask bruges op til 1500 liter vand i minuttet for at fjerne det værste skidt og snavs fra alle overflader, så den rigtige vask kan begynde.
  • Manuel vask – hver lastbil får tildelt en vognvasker, der i et vaskeanlæg til lastbil klarer vask af både fælge, døre, førerhuset m.m.
  • Indvendig vask – denne service er rettet mod køletrailere, der kræver en særlig hygiejne under vasken. Derfor vaskes de altid med sæbevand, der har en temperatur på 62 grader. Du får ligeledes et certifikat med efter endt vask, så du kan vise, at din køletrailer er blevet vasket indvendigt.
  • Spot free – sidst men ikke mindst har du mulighed for at tilkøbe en grundig vask af vinduer og sidespejle, så du helt undgår striber efter salt og kalk.

Skulle du mod forventning ikke være fuldt tilfreds med resultatet af din lastbilvask, tilbydes du altid en gratis omvask, så du er sikker på at køre derfra med en blændende ren lastbil.

Lastbil vaskeanlæg i både Taastrup og Hvidovre

Copenhagen Truck Wash har vaskeanlæg til lastbil i både Taastrup og Hvidovre, der udover at kunne sikre dig en professionel vask af lastbil også tilbyder vask af andre erhvervskøretøjer som fx kassevogne og busser.

For at finde prisen på lige netop din vask, er du altid velkommen til at kontakte dem – alle priser er nemlig skræddersyede efter dit unikke køretøj, dets størrelse, antallet af køretøjer og dine ønsker og behov. Du kan bl.a. få ubegrænset antal vaske, eller du kan få en fast aftale.