Det kan være en jungle at skulle lede efter et stel der passer til ens udseende og ens personlige behov. Her får du derfor 3 tips til hvad du skal kigge efter så dine næste par briller passer til dig.

Ansigtsform

Din ansigtsform hjælper dig med at afgøre, hvilke stel der fremhæver dit look. Hvis du har et rundt ansigt, skal du kigge efter et brillestel, der er firkantede eller rektangulære. Hvis du har et ovalt ansigt, skal du lede efter stel har en stærk bro, samt er bredere end dit ansigt og kantet. Hvis du har et firkantet ansigt, skal du lede efter stel der har bløde vinkler, eksempelvis ovale eller runde briller vil afbalancere og give et tyndere udseende til vinklerne i et firkantet ansigt.

Tilpas til din livsstil

Der findes brillestel til enhver livsstil. Tænk på de aktiviteter, du vil udføre, mens du har dine briller på. Hvis du er meget aktiv, kan du få et stel, som kan dreje og bøje sig uden at gå i stykker. Har du brug for spillebriller? Gamere kan vælge mellem et bredt udvalg af stilfulde stel, der forbedrer spiloplevelsen. Det kan også være at du er til daglig sidder meget stille. Det er derfor vigtigt at få Briller efter dit behov med en funktionalitet, som passer lige til din livsstil.

Din personlighed

Når du går rundt i København, kan du lægge mærke til hvilke briller folk har på og hvilke du synes er pæne. De stel, du bærer, kan nemlig sige meget om din personlighed. Du kan have et par briller, der viser din sjove side i weekenden. Vælg enten én stil af stel, der udtrykker din personlighed, eller hav en lille samling af stel ved hånden, så du nemt kan ændre dit udseende, så det passer til dit humør.