Hvis farven eller faconen betyder meget, når det kommer til dine læber, så er der måske fordele ved at få lavet permanent makeup på læberne for dig. Måske er der noget ved dine læber, som du er træt af. Måske er du allerede glad for dine læber og ønsker blot at fremhæve dem yderligere. I begge tilfælde kan permanent makeup være en hjælp. Men det er også i begge tilfælde vigtigt at vide, hvordan du får de perfekte resultater.

Find en dygtig behandler

Det er først og fremmest vigtigt at vide, at du er i gode hænder. Derfor skal du også have fundet en dygtig behandler. Det finder du blandt andet her.

Ved at vælge en god behandler, er du allerede hjulpet godt på vej. Du skal naturligvis vide, at vedkommende formår at skabe smukke resultater. Men derudover vil en dygtig behandler også gå langt for sætte dig ind i, hvad du kan forvente, og rådgive dig om dine valgmuligheder.

Find den rigtige permanente makeup til læberne

Der findes flere slags behandlinger, du kan få lavet, når du vil have permanent makeup på læberne. Når du derfor vil ende med de bedste resultater, skal du altså også finde ud af, hvilken form for behandling du ønsker.

Du kan for eksempel få lip blush, hvor resultatet vil ligne læbestift.

Du kan også få 3D-læber, hvor der dine læber bliver mørkere i kanten og lysere i midten. Det skaber en 3D-effekt på dine læber.

Vælg den rigtige farve

Endelig er det vigtigt, at du finder den rigtige farve. Her vil en behandler typisk hjælpe dig.

Det kan være en fordel at vælge en forholdsvis naturlig farve, som komplementerer din hudfarve. Du kan nemlig fortsat bruge læbestift på de dage, hvor dine læber skal være særligt kraftige i farven.