Det er vigtigt at sætte tid af til at se sine gode veninder, og der er ikke noget, der slår en rigtig hyggelig tøseaften. Har du lyst til snart at invitere din veninde over i weekenden? Læs med her, og få inspiration til en god aften i din venindes selskab.

Invitér din veninde på hjemmespa

Indret dit badeværelse eller stue til en lækker hjemmespa i selvforkælelsens navn med duftlys og stille musik. Mens I nyder livet, kan I drikke cocktails eller et glas vin.

Forkæl jeres hår med en hårkur, og tag en dejlig, fugtgivende ansigtsmaske på. I kan give hinanden noget behagelig nakke- eller hovedbundsmassage.

Slut af med at lakere jeres negle i jeres yndlingsfarver, og dekorér dem. Eller måske skal I konkurrere om at lave de vildeste negle.

Ægte venindehygge på sofaen

I kan også kravle sammen under jeres varme dyner, som I selvfølgelig har sneget med ind i sofaen. Og hvad er en filmaften uden snacks? Find jeres favoritsnacks frem. Det behøver ikke kun at være slik og popcorn. Frugt, chokoladefondue og ristede mandler er også et sikkert hit.

Sæt ”Sex and the city” eller en romantisk tøsefilm på, eller lav en hyggelig venindequiz.

Tag billeder af hinanden

Har I lyst til at gå all-in på at være fotomodel? Gå på opdagelse i klædeskabet og find sjoveste, flotteste eller mest farverige outfit. Prøv forskellige poses af, og tag nogle flotte billeder. Så er der garanteret en masse gode grin – og måske det nye Instagrambillede?

Hvis I har et polaroidkamera, kan I få printet billederne ud med det samme og hænge op på væggen eller lave en collage.

Et godt tip? Aftal, at I – uden at spørge den anden – finder hinandens favoritsnacks, yndlingsfarve til neglelak, en ansigtsmaske og en film. Se, om I har ramt plet.

Kun fantasien sætter grænser. Rigtig god tøseaften!