Sorg, dårligt humør og generel tristhed kan være overvældende for enhver. Hvis du har en person i dit liv, der lige nu går igennem en svær periode, kan det være svært at vide, hvordan du muntrer personen op.

Det er ikke nemt at vide, hvad du skal gøre, og hvad du ikke skal gøre. Derfor finder du her flere gode forslag til, hvordan du muligvis kan muntre en person op, der trænger til lidt glæde i livet.

Idéer til at muntre en person op

  • Send blomster – En buket blomster kan vække stor glæde hos modtageren. Det virker måske som en lille ting, men det viser personen, at du tænker på ham eller hende. Du behøver ikke at levere buketten personligt. I stedet kan du sende dem. Send blomster til København eller en anden by alt efter, hvor personen bor.
  • Tag personen til et nyt sted – Mange mennesker har gavn af at komme udenfor eller besøge et nyt sted, hvis de har det svært. Det behøver ikke at være en lang rejse eller flere dage. Det kan sagtens være en kort tur eller lignende.
  • Fortæl vittigheder – Har personen, som du forsøger at muntre op en humoristisk sans? Eller forsøger du bare at gøre en persons dag bedre efter en lille nedtur? Så kan vittigheder være den helt rigtige vej at gå.
  • Lav et hjemmelavet måltid – Hvis du ved, at personen har svært ved at få lavet mad, så kan du tage forbi og lave et velsmagende og nærende hjemmelavet måltid. Kender du til personens yndlingsmåltid, er det en god idé at lave netop denne ret.