Vil du en tur i Danmarks sjoveste forlystelsespark, så skal du tage et tur forbi Bakken. I denne artikel finder du al den info, som du har brug for, når du skal besøge Bakken i København. Her finder du først og fremmest alle de praktiske oplysninger som Bakkens åbningstider og Bakken.dk. Du finder også en nærmere beskrivelse af forlystelser og underholdning på Bakken. Og så fortæller vi også om, hvordan du kan tage afsted i større grupper, hvis f.eks. du og dine kollegaer skal en tur på Bakken.

I Dyrehaven i København finder du Bakken, som ikke kun er Danmarks, men verdens ældste forlystelsespark. Bakken selv siger, at de også er Danmarks bedste forlystelsespark, og de har både forlystelser for voksne og børn. Bakken har hele 32 forlystelser, så der er nok at tage fat på.

Beliggenhed og transport

Bakken er som nævnt beliggende i Dyrehaven i København, og dette er i kort afstand til Københavns centrum. Tager du bilen til Bakken, så er det både nemt og billigt for dig at parkere på en af de mange pladser. Bakken har en parkeringsplads lige foran indgangen, så du slipper for at slæbe mad og drikke med ind. Du kan nemlig nemt komme tilbage til bilen efter dine ting i løbet af dagen. Prisen er 60 kr. pr. bil, som du skal have parkeret, og så må du holde der hele dagen.

Det er nemt at komme på Bakken, og du skal kun køre i 10 minutter nordpå, hvis du kommer fra København. Kommer du via Motorring 3, så skal du bare tage afkørsel 16, og så kommer du lige dertil. Du kan også nemt tage offentlig transport til Bakken, hvis du gerne vil lade bilen stå hjemme.

Besøg Bakkens hjemmeside

For at være helt opdateret på alt det praktiske, så er det godt at kende til Bakken.dk, som er Bakkens officielle hjemmeside. Her finder du alle de oplysninger, som du har brug for, men vi sørger selvfølgelig for at gennemgå langt de fleste for dig. Her kan du altid finde adressen på Bakken samt nye åbningstider, der løbende tilpasses sæsonen. Du finder også oplysninger om billetpriser samt service på bakken.

Du kan nemt se prisen på billetterne, men vi giver dig dem selvfølgelig også. Skal du besøge Bakken, så koster det dig 269 kr. i døren, men er du ude i god tid, så kan du få det til 249. kroner online. Hvis du vil spare dette på dit turbånd til Bakken, så skal du købe det seks dage før dit besøg på Bakken. På dette turbånd kan du køre 10 ture i hver forlystelse, så der er nok at give sig til.

Skal børnene have et miniturbånd til de mange børneforlystelser, som du finder på Bakken, så koster det 189 kr. Kravet for dette lyder på en højde på maksimalt 115 cm., og så gælder det også for maks 10 ture i hver forlystelse på Bakken.

Er du helt vild med Bakken, så kan du også få et sæsonkort, der nemt kan spare dig for mange penge. Et sæsonkort på Bakken koster 799 kr., og det inkluderer ét turbånd hver dag på alle åbningsdagene. Bakkens sæsonkort er personligt, og må kun anvendes af dig. Disse kan også købes på Bakken.dk, hvis du vil spare tid næste gang du skal besøge Bakken.

Forlystelser og underholdning

På Bakken er der en række forlystelser, og der er faktisk hele 11 børneforlystelser. Her er der rig mulighed for at få en god tur i en forlystelse lige megt alder og præferencer, for Bakken har noget for alle. Du kan også deltage i Bakkens 5-kamp, hvor du skal igennem 5 spil i forskellige tombolaer. Der er også en spillehal, hvor du kan spille på enarmede tyveknægte i jagten på den store gevinst.

Hvert år er der en eventkalender på Bakken, der er propfyldt med fantastiske arrangementer, som du kan deltage i. På Bakken finder du også fast underholdning, og du finder blandt andet Korsbæk fra Matador. Bakken har nemlig givet dig en helt unik mulighed for at genopleve Lise Nørgaards klassiker, og du kan endda spise din frokost på én af restauranterne.

Også Cirkusrevyen holder til på Bakken. Her kan du få dig et særdeles godt grin ved Danmarks største og sjoveste revy. Og Pjerrot holder til på Bakken, og her har han været i længst tid i Danmark. Pjerrot er fantastisk underholdning for børnefamilier, og han formår at få børnene til at leve i en drømmeverden på Bakken.

Særligt for børn

Der er mere underholdning at komme efter på Bakken, og her kan børnene få fornøjelsen af at have noget at vælge imellem. Bakken har nemlig prioriteret børnene højt, og derfor kan de få lov til at opleve den berømte Hr. Skæg fra Ramasjang. Men ikke kun Hr. Skæg er til stede på Bakken. Der er hver onsdag i sommerferie FerieFest med de kendte ansigter fra Ramasjang, hvor børnene kan få sig en stor oplevelse.

Bakken i København har selvfølgelig også en Maskot, som børnene er vilde med. Kalle Kronhjort er maskot på Bakken, og han går rundt og hilser på bakkens gæster. Også i uge 42 bliver der taget ekstra hånd om børnene i deres efterårsferie. Der vil være et helt særligt efterårsprogram på Bakken med en masse spændende gæster.

Firma og skoler

Skal du have dit firma med på Bakken, så er der gode muligheder for en række særlige arrangementer for jer på Bakken i København. I kan tage på firmaskovtur, hvor I skal på tur i det grønne. Der er også mulighed for at holde årets julefrokost på Bakken i hyggelige omgivelser. Eller snup årets firmafest på Bakken, hvor der er rig mulighed for masser af sjov. Alt dette kan selvfølgelig gøres til en særdeles fordelagtig pris, så du kan få en oplevelse med alle dine kollegaer på Bakken.

Som skoleklasse er der mulighed for at kombinere undervisning med en dag på Bakken. Natur og fag er en god mulighed for mange skoleklasser for at få undervisningen ud af lokalet og ind på Bakken. Du kan også deltage i Forskningens Døgn med din klasse på Bakken, som i år vil være d. 24. april 2019. Og så er prisen for turbånd for skoler og institutioner på 159 kr., hvis du bestiller i forvejen.