Smørrebrød er en dansk klassiker. Det er et lækkert og sundt måltid, der tilfredsstiller de fleste danskere ufattelig meget. Rugbrød er er typisk dansk ting og smørrebrød er noget nær den bedste opfindelse med rugbrød som hovedingrediensen. Nu kan man også få smørrebrød på frederiksberg, endda også som take away. Korn – To Go er navnet på den restaurant, der står bag denne fantastiske idé, der gør det muligt for frederiksbergere at få de lækreste smørrebrød hjem i stuerne. Det er en hyldest til danskerne fra danskerne om en lækker dansk nationalret, der får de fleste munde til at løbe i vand.

Korn – To Go, sundhed og Danmark

Restauranten Korn – To Go sætter sundhed, økologi og lækre råvarer i fokus. De gør sig umage med deres mad og ønsker en topkvalitet i det de serverer. Deres sandwiches er lavet af fuldkorns surdej, de benytter sig af en masse grøntsager og dette er nøglepunkter ved både deres sandwiches og deres smørrebrød. Deres mad og vision kommer lige fra hjertet, hvor restauranten også er en familiedrevet virksomhed. Denne familie har en forkærlighed for det økologiske og for gode råvarer. Familien har en fortid med landbrug og har derfor indsigt i både processerne bag dyrkningen af de elskede råvarer og dyrkningen af dem. Måltiderne fra Korn – To Go er derfor sunde og nærende, på en nem og enkel måde. Frokosten kan for frederiksbergere i hvert fald blive ubesværet luksus.

Menuen er bestemt

Menukortet hos Korn – To Go er dejlig nem at navigere rundt i og den er bestående af sandwiches, salater, smørrebrød, søde sager, drikke, tapas og brød. Udover at være det nye indenfor smørrebrødsverdenen er Korn – To Go også så meget mere. Med det, de tilbyder er der alverdens muligheder for en frokost på kontoret, en date-aften med partneren, sund og nærende aftensmad for hele familien og drikkevarer dertil. Selv hvis man fravælger kødet kan man være med til hyggen. Med Korn – To Go’s salater er der næsten en garanti for, at alle kan være med til en hyggelig frokost eller middag med lidt af det hele – og så stadigvæk i de trygge rammer af ens egen stue. Der er noget for enhver smag på menukortet hos Korn – To Go, med fisk, grøntsager, fjerkræ, pølse og oste. Alt dette er som tidligere nævnt også fra fantastiske råvarer, så galt i byen kan man altså ikke gå med måltider fra Korn – To Go.