Er du i tvivl om, hvor din næste rejsedestination er, så bør du helt klart overveje Umbrien. Umbrien er en italiensk region, som du finder i det centrale Italien. Storslået natur, historie, kultur, prægtige bygninger og lækker mad er alle ting, som du kan se frem til, hvis du besøger Umbrien. Læs med herunder, og bliv klogere på, hvorfor din næste rejse skal gå til Umbrien!

Idyllisk og storslået natur

Med en rejse til Umbrien er du sikker på at opleve masser af smuk natur. Du kan blandt andet besøge Trasimeno søen, som har en beliggenhed ved Perugia provinsen. Søen er Italiens 4. største sø og er et paradis for dyr. Tæt ved den storslåede sø finder du også bakker, vinmarker og olivenmarker, hvor der i dag stadig benyttes gamle landbrugstekniker. Derudover er der rig mulighed for at udforske de flotte skove. Marmorvandfaldene er helt sikkert også et besøg værd, hvis du besøger Umbrien. besøg umbrien med vindroserejser!

Fyldt med historie

Udover smuk natur er byen fyldt med historie. Det ser du allerede i byens navn, da regionen er opkaldt efter de første indbyggere kaldet umbrerne. Regionen byder altså på charmerende middelalderbyer, som oser af historiske skatte. Grundet Umbriens historie findes der også masser af prægtige bygninger, som du ikke vil fortryde at have besøgt!

Oplev en unik kultur

Grundet regionens unikke historie, kan du i Umbrien også opleve en kultur, som du aldrig glemmer. Umbrien oser nemlig af middelalderstemning, hvilket regionens indbyggere i den grad også er præget af.

Et fantastisk køkken

Er du en madelsker uden lige, så er Umbrien det perfekte rejsemål for dig. I Umbrien vægter man stadig gamle madtraditioner højt, som man er meget passioneret omkring. Deres køkken beskrives især som rustikt og fyldt med friske råvarer. Du kan typisk finde vildsvin, olivenolie, svampe og trøfler, samt fisk fra regionens sø Trasimeno på menukortene!