Er du træt af at besøge de samme barer og caféer hver fredag med dine venner? Vil du gerne prøve at lave noget helt nyt? Det er nogle gange rart at holde sig til det velkendte, men andre gange er det fedt at prøve noget lidt anderledes. Her får du nogle idéer til, hvad du kan lave med dine venner på en fredag aften.

Hold vinsmagning for dine venner

Det er slet ikke sikkert, at du og dine venner er engagerede vinkendere, men det kan alligevel være rigtig sjovt at holde en vinsmagningsaften. Det kræver blot, at du handler nogle forskellige vine ind og inviterer dine venner. Nu kan I smage på alle vinene og give dem stjerner på hvert sit pointskema.

I behøver slet ikke at være gode til at smage på vin for at få en sjov aften ud af det. Du kan finde forskellige lækre vine på www.uhrskov.vine.dk.

Lav en hjemmebiograf

Hvis du og dine venner er i humør til en hjemmeaften, kan du lave din egen hjemmebiograf. Du kan fylde din sofa med dyner, puder og tæpper, så I alle kan ligge behageligt. Derudover kan du handle alle jeres favoritsnacks ind. Nu mangler du bare sammen med dine venner at finde en god film, som I kan se sammen. Sådan en aften med hjemmebiograf er hyggeligt, fordi I bare kan læne jer tilbage og slappe af.

Lær at lave lækre cocktails

Du og dine venner elsker måske at bestille cocktails, når I er på bar eller café, men ved I, hvordan de bliver lavet? Det kan I øve jer i sammen. Det kan I gøre ved at eksperimentere med nogle opskrifter derhjemme, men der findes også kurser, hvor I kan blive undervist i det sammen. Det afhænger meget af, hvor stor jeres interesse for cocktails er.