Skal du og din familie på tur til København, og er du i tvivl om, hvad I skal bruge dagene på? Så bør du læse med i denne artikel. København er nemlig en fantastisk hovedstad med mange forskellige muligheder til mennesker i alle aldre. Der er kort sagt noget at opleve for enhver smag, og du kan roligt tage afsted med en vished om, at der også er gode oplevelser i børnehøjde.

Læs med i denne artikel, hvis du mangler inspiration til, hvad du og din familie kan opleve i København!

Tag på udflugt til Den Blå Planet

En oplagt mulighed er at lægge vejen forbi Den Blå Planet, når I skal på tur til København. Den Blå Planet ligger ikke helt inde i centrum af byen, men der er gode muligheder for at komme dertil. I Den Blå Planet kan I opleve alverdens akvarier med alle mulige forskellige fisk.

Måske har dine børn set animationsfilmen Find Nemo. Hvis dette er tilfældet, kan det være en sjov opgave at skulle finde de forskellige fisk fra filmen i akvarierne. Dette vil dine børn helt sikkert synes er sjovt. Der foregår generelt også mange aktiviteter i Den Blå Planet, som du og dine børn kan prøve kræfter med.

Det kan være genialt at besøge Den Blå Planet, hvis du har børn med forskellige køn og med forskellige aldre. Det er nemlig en aktivitet, der favner bredt, og som du også som voksen vil finde interessant. Oplev Den Blå Planet med Copenhagencard og spar penge.

Besøg Tivoli ved højtiderne

Hvis I besøger København ved en højtid, kan det også være en stor oplevelse at tage i Tivoli. Måske I er i København i efterårsferien, hvor I vil kunne besøge Tivoli og se flotte Halloweendekorationer.

Det er endnu bedre, hvis I fejrer julen i eller omkring København. Der tændes nemlig op for en masse smykke julelys i Tivoli, og det kan derfor være en hyggelig oplevelse i sig selv blot at gå en tur gennem parken. Det er svært ikke at komme i julestemning af at gå gennem Tivoli i juletid, og det kan ligefrem være, at det på forskellige tidspunkter vil være muligt for dine børn at møde julemanden derinde.
Dine børn har højst sandsynligt også lyst til at prøve nogle forlystelser, men dette vil I også have god tid til. Der er derudover rig mulighed for at få noget godt at spise i Tivoli, og I vil kunne sætte jer ind mange forskellige steder. På denne måde kan I på selve dagen afgøre, hvad I ønsker at spise og bestemme restaurant efter dette.

Der vil også være rig mulighed for at købe forskellige søde sager i Tivoli, og det kan være meget nemt at blive fristet.