I mere end 50 år banede Arne Jacobsen sig vej gennem det danske design- og arkitekturlandskab. I dag er der dog spor efter ham overalt, vi går. Dette selvom han døde for mange år siden. Det er dog blot en indikator for, hvor stor succes han havde. Hans design ses nemlig overalt, og det gælder lige fra arkitektur, som vi suser forbi i hverdagen, til hans mange møbler, som findes i mange danske hjem til den dag i dag. Arne Jacobsens værker er altså stadig anerkendt og elsket over hele verden, og i dag bliver specielt hans møbler stadig anset som værende ægte danske designklassikere. Dette gælder især hans stole, som revolutionerede hele branchen. Er du således interesseret i at pryde dit hjem med en klassisk Arne Jacobsen stol? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her finder du et stort udvalg af hans stole, som med garanti også byder på den helt perfekte Arne Jacobsen stol til dit hjem.

Hele verden elsker en Arne Jacobsen stol

Med andre ord, har Arne Jacobsen altså helt kapitel for sig selv, når det kommer til dansk design historie. Hans store succes bredte sig dog hurtigt verden over, og det var, som sagt, specielt en Arne Jacobsen stol, som folk fra hele verden ville have fat i. Her er der blandt andet tale om Syveren, Svanen og Ægget.

Arne Jacobsens 3 største designklassikere

Den kendte Arne Jacobsen stol Syveren blev designet i 1955, og den er en af hans allermest anerkendte designs – også den dag i dag. Denne Arne Jacobsen stol er især elsket pga. dens flotte design og ualmindeligt gode holdbarhed. I 1957 kom den næste Arne Jacobsen stol dog til verden – nemlig Ægget. Denne stol blev designet til hotellet SAS Royal i København, og er stadig elsket i dag pga. Dens tidløse udtryk samt dens evne til at passe ind i både store og små rum. Lige efter ægget kom Svanen. Denne Arne Jacobsen stol blev designet i 1958, og den blev ligeledes designet til SAS Royal. Her skulle den supplere Ægget, idet denne er noget mindre. Disse 3 stole er altså nogle af Arne Jacobsens mest anerkendte designs, og er du interesseret i at få én eller flere af disse til netop dit hjem, skal du altså blot følge linket øverst i artiklen.