Denne artikel indeholder reklame.

Er du ved at arrangere en tur til København, så er du havnet det helt rigtige sted. Vi kan nemlig hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du kommer til København, og hvad der er værd at bruge tid på. København er en dejlig by, og det kan være svært at vide, hvad der er fedt at se, hvis man ikke selv er derfra. Vi har derfor fundet på lidt tips og tricks, som du skal være velkommen til at benytte dig af.

Inden turen: Hvad skal der være styr på?

Alt efter hvor lang tid I skal være af sted, kan det være en god idé at have et lille overblik over, hvad I gerne vil se. Men vi er nu også meget for, at man bare går rundt i gaderne og suger energien og stemningen til sig. Der kan jo altid være nogle ting, som I gerne vil opleve, hvilket er fint at undersøge på forhånd.

Derudover det vigtigt at finde ud af, hvordan I kommer til København. Det kan være meget dyrt at tage toget eller bilen, hvorfor vi vil anbefale, at man tager bussen. Faktisk er det muligt at leje en bus eller minibus til København, hvis I gerne vil have en tur for jeg selv. Busleje København er meget nemt, og I vil få en chauffør, som fragter jer hen til, hvor I skal sove eller hvilket som helst andet sted, I ønsker at blive sat af.

Hvad skal man se?

Hvis I ikke har været i København før, så synes vi helt sikkert, at I skal tage forbi Amalienborg, hvor garderne står fint og passer på dronningen. Derudover er der også Rundetårnet, Den lille havfrue, Christiansborg og de mange smukke kirker. Alt efter hvilken gruppe I er, kan I også tage på Christiania, hvor der helt sikkert også gemmer sig nogle gode kulturelle oplevelser og et anderledes hverdagsliv, som kan være spændende at høre om.

Hvis I allerede har set alle de gode gamle – men smukke – bygninger, så vil vi anbefale, at I vælger at tage på et af de mange skønne museer. Der findes mange forskellige udstillinger i København, og kunst skifter hele tiden retning, hvorfor der sikkert vil være noget nyt, hvis I allerede har været der. Derudover har København jo også nogle gode shoppemuligheder, hvor I både kan gå på strøget og dets sidegader, men der er også rig mulighed for shopping i de mange centre.

En anden god idé er at gå rundt i gader, hvor I ikke har gået før. Der findes så mange hyggelige gader, der rummer hygge, kærlighed og gode minder, som I kan få sammen. Man behøver nemlig ikke altid gå målrettet efter en seværdighed, sommetider skal man lade seværdighederne komme til en.

Hvis I gerne vil være lidt aktive, mens I befinder jer i København, kan vi anbefale alle Københavns små hyggelige parker eller Amager Fælled, som er et dejligt naturområde. Derudover kan du gå rundt om søerne i centrum, hvor I samtidig kan suge en masse byliv til jer.