Hvis klude, mopper eller lignende indgår som en dagligdag af rengøringen i din virksomhed, er du selvfølgelig interesseret i at sikre, at disse emner blive vasket så effektivt og grundigt som muligt, så de er klar til brug igen senere samme dag eller dagen efter.

Til denne opgave er traditionelle vaskemaskiner sjældent tilstrækkelige, da de ikke er bygget til at vaske store mængder af eksempelvis mopper hver dag. Den traditionelle vaskemaskine vil simpelthen hurtigt falde fra hinanden, når du bruger den mange gange hver dag, mens den desuden også er langsom og ikke altid leverer et optimalt vaskeresultat.

Derfor bør du vælge en indusrivaskemaskine til moppevask, hvis du har store mængder af eksempelvis mopper og klude, som skal vaskes hver dag i forbindelse med driften af din virksomhed. Du kan klare din moppevask med industrivaskemaskine på en brøkdel af den tid, som det tager at vaske med en normal vaskemaskine.

Derfor skal du vælge en industrivaskemaskine til moppevask

Ved at vælge en industrivaskemaskine til moppevask fremfor en traditionel vaskemaskine, kan du få lige præcis den vaskekapacitet, som du efterspørger. Du kan få en mindre model med en kapacitet på 7-8 kg til virksomheden med et lille vaskebehov, mens virksomheder med et stort vaskebehov har mulighed for at vælge en industrivaskemaskine til moppevask med en kapacitet på helt op til 66 kg.

De professionelle industrimaskiner er desuden designet og bygget til at holde. Du skal således ikke være bange for at bruge dine maskiner flere gange hver dag året rundt. Maskinerne kan holde i rigtig mange år, og skulle et problem opstå, er de designet til nemt at blive repareret.

Endeligt er selve vaskekvaliteten også i en klasse for sig. En industrivaskemaskine til moppevask vasker dine emner på rekordtid takket være hurtige programmer, mens selve vasken bliver klaret til perfektion og med en rigtig høj hygiejne.