Der er i dag ikke mange steder, du ikke kan komme hen med den offentlige trafik, og derfor er der også mange danskere, der gør brug af den hver dag, om de så skal på arbejde, til en social begivenhed eller besøge deres forældre. Men alt efter hvor du skal hen, kan du også godt risikere, at der er en hel del tid, der skal bruges, mens du rejser – og har du ikke noget at give dig til, kan det godt gå hen og blive ekstremt kedeligt.

Medbring en god bog

Det er selvfølgelig forskelligt fra tog til tog, hvor meget ro der er på rejsen. Sidder du i et pakket S-tog i hovedstaden, kan det godt være svært at finde nok ro i hovedet til at læse en bog, men sidder du på en længere rejse udenfor storbyernes travlhed, kan en bog være en rigtig god underholdningskilde.

Download en film eller nogle serieafsnit hjemmefra

Ligesom mange danskere bruger forskellige multimedie streamings services på daglig basis, er der også mange, der sidder og ser en film eller et afsnit af deres yndlingsserie på rejsen. For at gøre de andre mennesker på toget en tjeneste kan du vælge at downloade filmen hjemmefra, for så skal du ikke belaste internettet på toget med at sidde og streame en tung film der, mens andre også prøver at bruge internettet!

Gør brug af en af de mange underholdende spillemaskiner

Når du har en stor mængde tid, du skal have slået ihjel, er spil på internettet også en god kilde til underholdning. Grafikkerne og systemerne kan få tiden til at gå lidt hurtigere, hvilket er præcis det, du ønsker på en lang togrejse. Leder du efter en god side at starte på, kan du her på siden læse mere om f.eks. mr green.

StopSpillet: 70 22 28 25 | ROFUS.nu – Spil ansvarligt | Minimum 18 år