København er en meget attraktiv by at besøge. Mulighederne for gode oplevelser er mange, men det er en god ide at sørge for et godt sted at overnatte for at få det hele til at få op i en højere enhed.

 

Bo i centrum

Vil du virkelig mærke nerven i Danmarks hovedstad, så skal du bo enten i centrum af byen eller evt. i et af de stemningsfyldte brokvarterer. Og så er det nok hotel du skal bo på. Udvalget er stort, det kan du blandt andet se på opholdsguiden. Priserne kan være høje i centrum i byen, men kommer du bare lidt væk er prisen helt anderledes. Men muligheder er der masser af, hvis du bare leder de rigtige steder – det kan nemlig nogle gange være tricket. 

 

Skt. Petri

Skal det være lidt ekstraordinært er hotellet Skt. Petri en oplagt mulighed. Du kan nærmest ikke bo mere centralt, Krystalgade er en fantastisk lokation for et ophold i Danmarks hovedstad. På Skt. Petri får du ovenikøbet afslappet luksus, og hotellet er blandt de mest roste i København. En oplagt mulighed for et perfekt ophold i København.


Kurhotel

Er du ok med at bo lidt udenfor selve centrum af København, og vil gerne have lidt ekstra. Så er Skodsborg Kurhotel en oplagt mulighed. På Kurhotel Skodsborg kan du nyde spa med fuld service. Der roomservice døgnet rundt, der er privat strand, der er adgang til yoga, også undervisning, og så er der adgang til en privat strand.

 

Hele Danmark

Naturligvis er det ikke kun Danmarks hovedstad der er attraktiv at besøge i forbindelse med kortere og længere ophold. Via opholdsguiden kan du finde det rette sted at overnatte, hvis du vil opleve et andet sted af Danmark, end hvor du normalt holder til. Danmark har rigtigt meget at byde på. Det er smuk natur, fascinerende kultur, spændende byer, muligheder for at blive klogere på historien eller blot lære noget nyt. Danmark er et godt alternativ til både din sommerferie, men også til et ophold på en forlænget weekend. Og det er muligt at finde et sted at overnatte i alle prisklasser.

 

Forskellige muligheder

Og din overnatning kan være mange ting. Du kan tage på kroophold, nyde et spaophold, tage på gourmetophold, overnatte på et badehotel, få en fed oplevelse på et slotsophold eller blot hygge dig på et bed and breakfast. Vi har alle forskellige behov, og heldig er der rig mulighed for at få opfyldt de behov.