Skal du på den store shoppingtur i København, så skal du tage et smut forbi Fisketorvet – Copenhagen Mall. Her finder du mere end 120 butikker, hvor du kan slå dig løs, og du finder noget for enhver smag. Fisketorvet er beliggende på Vesterbro i København, og du kan nemt komme til og fra. Parkeringsmuligheder ved Fisketorvet er der også rigeligt af, så du kan nemt tage bilen til Fisketorvet.

I denne artikel vil du finde en række informationer om Fisketorvet – Copenhagen Mall. Du vil kunne læse om transportmuligheder og åbningstider samt muligheden for parkering ved Fisketorvet. Vi vil også uddybe det store udvalg af butikker, og så vil du kunne læse mere om Fisketorvets mange aktiviteter. Der er nemlig sørget godt for børnene, når du skal besøge Fisketorvet.

Fisketorvet er beliggende ud til havnefronten. Det store shoppingcenter ligger lige ved Havneholmen og ved blandt andet AllerCP, og er derfor placeret særdeles centralt. Fisketorvet tilbyder et bredt udvalg af butikker inden for både forskellige prisklasser, mærker og type af produkter. Så om du skal shoppe tøj, købe en ny computer eller handle ind, så har Fisketorvet alt, hvad du skal bruge.

Transport

Skal du en tur på Fisketorvet, så kræver det ikke en bil for at komme fra A til B. Fisketorvet er beliggende i kort afstand til Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård, hvor du kan gå fra. Det vil tage dig i omegnen af 15-20 minutter på gåben. Du kan også vælge at springe på cyklen. Her vil turen fra Hovedbanegården til Fisketorvet – Copenhagen Mail tage dig cirka 5 minutter.

Kommer du fra Amager af, så er dette heller ikke noget problem, hvis du vil en tur på Fisketorvet. Den smukke cykelslange, der går fra Islands Brygge og til Fisketorvet, er den perfekte mulighed for at komme let fra A til B. Fra Islands Brygge er der kun 5 minutter på cykel til Fisketorvet, og kommer du fra Christianshavn, kan du klare turen på 10-15 minutter.

Vil du med offentlig transport, så kan du både gøre brug af bus og tog. Tager du bussen til Fisketorvet, så stoppen den lige udenfor, og bussen går direkte fra Københavns Hovedbanegård. Tager du toget, så kan du så af ved Dybbølsbro St., hvor du kan gå få minutter til Fisketorvet. De fleste regionaltoge stopper ved Dybbølsbro St., og derfor kan du nemt hoppe af de daglige tog for at komme en tur på Fisketorvet.

Parkering

Vil du have bilen med på Fisketorvet, så kan du nemt gøre dette. Pakering på Fisketorvet er nemlig noget, der har været sat højt på listen, da centret blev bygget. Du kan nemt benytte dig af én af de 2.000 parkeringspladser, som Fisketorvet har. Du kan parkere her i 2 timer helt gratis, hvorefter du skal betale for at blive holdende på pladsen. Er du fordelskunde, så kan du holde gratis i hele 4 timer på Fisketorvet.

Parkering på Fisketorvet ligger sammen med selv centret. Her finder du et stort P-hus, der ligger i forlængelse af det store center og ovenpå. Du kan parkere på taget og tage elevatoren ned, så du ikke skal slæbe tunge poser rundt i hele centret.

Fordelskunde

Handler du meget på Fisketorvet, så kan du nemt få mere ud af din shopping og få en række fordele ved at være fordelskunde. Som fordelskunde på Fisketorvet får du fire store fordele:

  1. Fordelstilbud, som er eksklusive tilbud til dig, specielt som fordelskunde på Fisketorvet. Her kan der være mange penge at spare, hvis du får et tilbud på lige det, som du mangler.
  2. Du får hele 4 timers gratis parkering. Somme tider kan 2 timers parkering være for lidt, hvis man skal have det hele med på Fisketorvet, men som fordelskunde er dette ikke et problem. Du får nemlig dobbelt så lang tid uden at skulle betale ekstra.
  3. En velkomstgave til dig, der er ny fordelskunde. Fisketorvet sørger nemlig for at forkæle dig lidt ekstra.
  4. VIP-events, hvor du vil få invitationer til helt unikke arrangementer. Du vil også kunne deltage i en række konkurrencer, hvor der vil være store præmier på højlkant.

Vil du gerne have del i disse gode fordele, som du kan få som fordelskunde på Fisketorvet, så kan du nemt få dette. Du skal via Fisketorvet.dk gå ind og oprette dig som medlem, og du vil tilmed få dit kort digitalt. Det nemt og ganske gratis.

Læs med på nettet

For at gøre det nemt for dig, så er det godt at kende til Fisketorvet.dk. Her kan du finde alle de oplysninger, som du måtte have brug for om Fisketorvet. Du kan se praktiske oplysninger som åbningstider og en oversigt over beliggenheden, og du kan også se Fisketorvets aktuelle nyheder. Samtidig kan du få en oversigt over alle de butikker, som du finder på Fisketorvet – Copenhagen Mail. Du finder selvfølgelig også 22 spisesteder og Københavns store CineMaxx-biograf.

Fisketorvet.dk vil også give dig oplysninger om forskellige aktiviteter og arrangementer i centret. Er du fordelskunde, så kan du via Fisketorvet.dk tilgå din bruger og holde øje med de mange gode tilbud.

Aktiviteter for børn

Som barn er Fisketorvet et sandt paradis, og du finder legeplads, events og meget andet. Fisketorvet gør meget ud af at tage hånd om børnene og lade dem føle sig godt underholdt, når de voksne shopper. På Fisketorvet finder du Blæksprutten Bertil, der er Fisketorvets maskot. Bertil er altid på Fisketorvet den første lørdag i hver måned mellem 12-16, og han er en stor succes hos børnene. Lad dem få et minde for livet med et stort kram fra Blæksprutten Bertil, og så er der mulighed for at vinde præmier i hans lykkehjul. Bertil er også til stede i langt de fleste ferier.

Har du de helt små med på Fisketorvet, så finder du centrets Baby lounge på 2. sal. Her kan du i fred og ro skifte ble, amme og andre ting, som er nødvendige gøremål. Fisketorvet har sørget for at gøre det hyggeligt og roligt for dig, så du kan slappe helt af imens.

Du finder også kid cars, klapvogne og kundevogne, der er særdeles børnevenlige på Fisketorvet. Du kan låne en gratis klapvogn, hvis du henvender til dig informationen på Fisketorvet, hvis du er fordelskunde. Og for at gøre det hele lidt sjovere for børnene, så kan du låne kid cars, som er en kundevogn, der er blevet lavet som en go-kart. Dette er til stor glæde for mange børn på deres tur til Fisketorvet.

Butikker

Fisketorvet – Copenhagen Mall er et center, der har alle de butikker, som du måtte stå og have brug for. Samlet set er der hele 89 butikker med alt fra accessories og tøj til bøger, hjem og legetøj. Du finder blandt andet et apotek, boligbutikken Bahne, det store modebrand Zara og meget andet.

Bliver du sulten på turen, så kan du nemt spise din frokost eller drikke din kaffe på en af de 22 spisesteder, som du finder på Fisketorvet. Her kan du få alt lige fra gourmetpizza og asiatisk gastronomi til lækker kvalitetskaffe og en stor is. Fisketorvet har sørget for hyggelige omgivelser, så du nemt kan nyde et måltid i fred og ro, og hvor der vil være noget til alle.