Et nyt badeværelse kan være uoverskueligt, og det kan koste mange penge. Det lille rum er meget betydeligt i hverdagen, og er et kompliceret arbejde, som skal planlægges ordentligt. Hvis det ikke bliver gjort rigtigt, kan det blive en dyre affære at rette op på. Hvis du ikke selv har nogen viden om VVS, vil det være en god idé at søge hjælpe hos nogle mere erfarne indenfor faget. De vil rådgive dig i den rette retning og hjælpe dig til et godt og fungerende badeværelse.

Hvad skal du gøre i mellemtiden?

Hvis du ikke har to toiletter, og dit ene toilet ikke er brugbart under ombygningen, skal du tænke over andre muligheder for toiletbrug. Du skal jo stadig kunne komme i bad, komme på toilettet, børste tænder osv. En toiletvogn er et godt bud på en erstatning i perioden, hvor du ikke kan komme til dit eget toilet. Find toiletvogne i alle størrelser så den passer efter dit behov. De er lette at håndtere og de behøves ikke at stå nær en kloak.

Tips til indretningen

Et badeværelse med personlighed er dejligt. Du kan indrette det med nogle sjove og specielle ting eller materialer, du holder af. Det kunne f.eks. være et flot farvetema, en anderledes genstand eller en sej bordplade. Udover det vil give en personlighed, vil det give badeværelset mere kant, give det mere kant og det vil føles mere hjemligt. Spejle er en nødvendighed på et badeværelse. Til små badeværelser kan det være en god idé at sætte flere spejle op, da det vil give en fornemmelse af, at dit badeværelse er større, end det egentlig er. Du skal også huske at have nogle skabe, skuffer eller lignende, så du kan gemme alle de mindre pæne ting væk. Deodoranter, hårbørster og toiletpapir er ikke det smukkeste. Knager til både håndhåndklæder og badehåndklæder skal du også huske.