Vidste du at dit trægulv kan blive som nyt?

Dit trægulv kan blive som nyt efter en gulvafslibning og hvor meget skal du selv ordne, når du får en gulvafslibning i København

Dit trægulv kan blive som nyt, efter en gulvafslibning i København

Det betyder meget, hvordan gulvet i din bolig ser ud. Ser det meget slidt ud med masser af mærker og ridser i, så får det hele boligen til at fremstå lidt lurvet. Det er dog ikke så svært at få et trægulv til at fremstå som næsten nyt. Det kræver en gulvafslibning og en efterbehandling, men hvem har tid til selv at ordne det i en travl hverdag med arbejde og børn?

Pas på med at slibe selv

Det er ret svært at slibe et gulv og få det til at se jævnt og pænt ud. Så det er en rigtig god idé at få et erfarent, professionelt gulvbehandlingsfirma til at ordne det, uanset om du har en bolig i København eller andetsteds på Sjælland. Det er endda muligt, at det ikke ender med at blive meget dyrere, end hvis du selv skal leje maskine og købe efterbehandlingsmaterialer plus bruge din dyrebare tid på det. Det bliver helt sikkert et meget flottere trægulv, hvis du får en professionel gulvafslibning. Du kan med fordel kontakte et gulvbehandlingsfirma. Det er vigtigt at vælge et firma, som man kan regne med. De skal komme, når de lover det, og de skal være færdige med arbejdet som lovet.

Hvor meget skal du selv ordne, når du får en gulvafslibning i København?

Du bliver selvfølgelig selv nødt til at rydde lokalet, så firmaet kan komme til at foretage
en gulvafslibning, men derudover bør du ikke selv have noget arbejde med det bortset fra at sætte dine ting på plads igen bagefter. Gulvfirmaet plejer at ordne, alt andet og sørger for at rydde op efter sig, inden de forlader din bolig eller din virksomhed igen. Det er for tiden vigtigt, at gulvfirmaet er omhyggelig omkring hygiejnen. Især når de opholder sig i din bolig, med tanke på corona situationen, og at de ikke sender en medarbejder ud til dig, hvis de har nogen som helst symptomer.

Vigtig behandling af dit trægulv efter en gulvafslibning

Man kan selvfølgelig ikke bare lade trægulvet stå ubehandlet hen efter en gulvafslibning.  Det skal efterbehandles med det samme for at beskytte træet, og man kan få et rigtig flot resultat, hvis man vælger den rigtige finish. Lad det professionelle gulvbehandlingsfirma hjælpe dig med at vælge type af behandling, som passer til netop dit ønske og behov. Det kan f. eks. være en ludbehandling, en oliebehandling eller en lakbehandling. Lak er den mest slidstærke, hvis du har børn, som er lidt hårde ved gulvet. En oliebehandling kan med fordel fremhæve træets naturlige fremtoning og glød. En ludbehandling kan give dit trægulv et naturligt og råt udseende og evt. med en hvidpigmentering, hvis du godt kan lide det look.

Link til firma som opfylder disse krav, når du skal have foretaget gulvafslibning i København.