Kan du også nogle gange gå hen at blive helt nostalgisk, når du tænker tilbage på 80’erne. Det var nemlig en helt særlig tid, der, når man ser tilbage, bar præg af både fest og farver. Derfor er det altså også oplagt af hylde 80’erne ved at holde den fedeste 80’er-fest for dine venner.

Klæd jer ud i 80’er-kostumer

Når der er 80’er-fest, så er der heller ingen tvivl om, at påklædningen vil komme til at betyde en hel del. 80’erne var nemlig kendt for en farvestrålende og kompromisløs påklædning, som de fleste ville være bange for at have på i dag. Derfor skal den altså også have hele armen til din temafest.

Sørg for at anskaffe dig det fedeste 80er kostume. Stort set alt, hvad du kunne ønske dig at have på til din kostumefest, findes et sted derude. Find det på kostumeguiden.dk.

Servér en ægte 80’er-middag

80’erne er naturligvis ikke kun kendt for det tøj, vi dengang gik i. Det var for eksempel også en tid, hvor vi begyndte at gå mere op i, hvad vi spiste, og derfor var der også nogle helt særlige retter, som hurtigt blev meget populære.

En ægte 80’er-middag kunne blandt andet bestå af:

  • En forret af tunmousse

  • En hovedret med indbagt mørbrad

  • Og selvfølgelig en bananasplit til dessert

Til maden må du selvfølgelig også servere nogle gode drikkevarer. Selvom det ikke er alle de drikkevarer, vi fik i 80’erne, der stadig findes i dag, så er der dog nogle. Dem skal du selvfølgelig servere af.

Ingen fest uden 80’er-musik

Endelig kan du ikke kalde det for en 80’er-fest, hvis du ikke spiller nogle af de mange klassiske og helt fantastiske 80’er-hits, som stadig holder den dag i dag. Du behøver måske ikke at afspille musikken på en Walkman for at gøre det fuldstændigt autentisk, men musikken kan være den samme som dengang.