Er det blevet tid til endnu et kig på vores skønne hovedstad? Så kan du snildt samle et selskab og tage på en fantastisk tur rundt i København. I er garanteret en fantastisk dag eller weekend, hvor mange oplevelser ligger og lurer lige rundt om hjørnet. Udover de mange skønne caféer og restauranter har København uendelig meget at byde på. Så hvis I er et større selskab, og I ønsker at blive transporteret rundt af jeres egen lejede bus, kan du med fordel skrive busselskab i København i din næste Googlesøgning.

Man bliver aldrig for gammel til Tivoli

Jeres gennemsnitsalder behøver slet ikke være en begrænsning for jeres oplevelsesmuligheder. I Tivoli er der så mange sjove oplevelser at hente, at man simpelthen ikke kan blive for gammel. Lige over for Københavns Hovedbanegård ligger en verden af morskab og underholdning. Hvis I ikke føler for en vild tur i Det Gyldne Tårn, så har Tivoli også rigtig meget andet at byde på. Her kan I nemt få en hel dag til at gå med gode oplevelser.

Der er nemlig masser af naturskønne gåture, og der er nogle af byens bedste spisesteder inde i selve Tivoli. I kan også forsøge at ramme en dag, hvor der er underholdning i topklasse fra hovedscenen. Her er der nemlig ofte koncerter, stand-up og meget andet. I Tivoli er alderen underordnet. Der er noget for alle.

Se de bjergtagende slotte

København er selvfølgelig også Danmarks royale by nummer ét. Her kan I opleve de mageløse slotte, der efterhånden har en del år på bagen. Amalienborg og Rosenborg er blot to af de mest betagende slotte, og I kommer til at kunne mærke, hvordan blodet i jeres årer bliver mere og mere blåt, jo tættere I kommer på disse slotte.

I kan også vælge at få en privat rundvisning på Frederiksborg Slot. Her kommer I hele vejen rundt i den magiske have, og er I heldige at ramme en solskinsdag, får I nærmest ikke smukkere billeder på nethinden noget andet sted i Danmark. I kan også tage en lille detour og besøge Kronborg i Helsingør. Måske nogle i selskabet kunne finde det interessant at aflægge gamle Holger Danske et lille visit?

De store og de små klassikere

Når I er på tur i København, er der selvfølgelig også klassikerne, som alle bør opleve, før de skal herfra. Det drejer sig naturligvis om to af de mest besøgte attraktioner, København kan byde på. Den store og den mindre klassiker – Rundetårn og Den Lille Havfrue.

Rundetårn blev som bekendt bestilt af Christian IV, og med sine 41,55 meter kan I virkelig få overblik over den travle by, hvis I først får jer bugseret til tops. Skulpturen Den Lille Havfrue fra H.C. Andersens verdensberømte eventyr af samme navn er en lidt mindre attraktion. Men ude i verden anses den for at være indbegrebet af Danmark og dansk kulturhistorie. Alene af den grund bør I aflægge havfruen et besøg. Uanset hvem man er, får man det nationale historiske vingesus, når man står ansigt til ansigt med hende.