Bor man i hovedstaden, så ved man, at trafikken kan være tæt. Det kan nærmest være umuligt at komme frem og tilbage i bil, hvis du vælger at køre i myldretiden. Så kan man få lov til at vente i time lange bilkøer, og så kommer man jo alligevel for sent, selvom man troede, at det ville være hurtige at tage bilen end toget eller bussen. Men hvilke alternativer er der så egentlig, hvis du ikke gider den offentlige transport?

Spring op på sadlen

Mange mennesker cykler i København, fordi det simpelthen er det nemmeste transportmiddel at komme rundt på. Er man bekendt i København, siger man også tit, at det er cyklerne, som styrer trafikken. Lige meget hvor du kigger hen, så ser du nærmest en cyklist, de er overalt i gadebilledet. En ulempe ved at cykle i København er, at det kan være hårdt. Måske er Danmark et meget fladt land, men mange kilometer kan stadig gøre dig træt i benene.

Man er aldrig for gammel til et løbehjul

Man kan også bruge elektriske løbehjul. Det er blevet en ny stor trend. Man kan vælge at købe sit eget elektriske løbehjul, men man har også muligheden for at leje et via b.la. appsene Bolt og Voi. Med en motor så bliver køreturen bare meget nemmere. Du behøves ikke at træde i pedalerne, du behøves rent faktisk slet ikke så meget. Du skal bare vide hvilken vej, du skal, og så bare have en minimal finmotorik. Men husk alligevel, at løbehjulene kan køre hurtigt, så begræns din hastighed, vær opmærksom i trafikken og husk cykelhjelm.

Bliv en skøjteprinsesse

Er man interesseret i sjov motion og interesseret i at komme hurtigt rundt, så kunne man jo også prøve på at stå på rulleskøjter, som man gjorde da man var yngre. Det er et smart transportmiddel, som ikke fylder særlig meget. Det går stærkt og man kommer hurtig frem, men det kræver noget øvelse, før man bliver rigtig god.