Det kan være, du er en ny-opdreven butik i København centrum eller nærområde. Eller måske du åbner din tredje butik, fordi din kæde gør det godt. Det kan være meget lækkert at åbne en ny forretning, da man beslutte mange ting selv og bygge noget op helt fra bunden. Dette kræver dog også mange overvejelse og ansvar, der skal tages løbende.

Vælg de rigtige gulve

Det er vigtigt at vælge de rigtige gulve til din nye butik. Butiks gulv er vigtigt, da dette bærer meget af belastningen fra forskellige opstillinger, som holder og fremviser dine varer, men bliver også belastet af den mængde mennesker, som kommer og går fra din butik. Derfor kan det være en god idé at finde gulvmateriale, som kan tåle meget slid, og som også kan være nem at rengøre løbende. Butiks gulv kan fås med forskellige belægning, og derfor kan det være relevant at tænke over, hvor meget slid du tror, der kommer i butikken. Så kan du få lagt gulv, der holder i lang tid, så du ikke skal skifte det ud ofte.

Farverige gulve

Gulve behøver heller ikke være kedelige og grå. Butiks gulv kan fås i flere forskellige farver. Det kan være du for eksempel vil danne et univers af varer, som dine kunder kan træde ind i. For at skabe et nyt univers, kan du for eksempel male væggene og gulvet i samme farve, så det får en illusion af at være en hel anden dimension.

Det kan også være du har en logo, du gerne vil have fremhævet og imprintet i kundernes hukommelse, og så kan du vælge at få printet dit logo på dit gulv i butikken. Dette tiltag kan være nem markedsføring, som måske kan gøre din butik mindeværdigt og giver din forretning en identitet, som måske skiller sig ud fra andres butikker.