Dette indhold er sponsoreret og lavet i samarbejde med Babboe.

København er en fantastisk cykelby. Flere gange er byen blevet kåret til verdens bedste cykelby i internationale undersøgelser, og i hele byen er der tusinder af cyklister, som kører på de brede og behagelige cykelstier. Du vil på cykelstierne møde alle slags folk – både håndværkeren med værktøjet på en ladcykel, familien på farten og forretningsmanden på en stilfuld, klassisk herrecykel. For mange vil det dog være værd at overveje en ladcykel el til at cykle rundt i København, da du i så fald får en cykel med masser af plads og mulighed for høj fart.

Oplagt cykel til familien og varetransport

Babboe er et hollandsk cykelmærke med adskillige års erfaring med ladcykler, herunder ladcykel el. Dermed er du med en ladcykel fra Babboe sikker på at få et holdbart produkt i høj kvalitet, som kan holde i mange år. Desuden er sikkerheden i top på ladcyklerne fra Babboe, så du kan med ro i sindet transportere dine børn på en ladcykel el fra Babboe.

En ladcykel med el er helt oplagt som transportmiddel i en storby som København. Mens bilen ofte snegler sig fremad i byens proppede og kaotiske trafik, så kan du med en ladcykel med el bruge cykelstien, så du kan komme hurtigere frem. Derudover er der plads til både børn og varer på en ladcykel, så du kan også bruge den til indkøb og transport af børnene. Motoren på en ladcykel med el gør også, at du kan køre med en højere hastighed, og du skal heller ikke bruge så mange kræfter, når der skal cykles med tungt læs.

Klima- og miljøvenlig transport

Når du bruger en cykel som transportmiddel, er du også en aktiv del af den grønne omstilling. En cykel er nemlig langt mere klima- og miljøvenlig end en bil, da cykeltransport stort set er CO2-neutral, ligesom der ikke kommer forurening fra cykler. Hvis du derfor vælger en ladcykel el frem for en bil, er du dermed med til at gøre København til en grønnere og mere klimavenlig by, som bliver bedre for alle. Da cykler også er støjfri transport, er du også med til at sænke trafikstøjen i København, når du cykler på en ladcykel.

Vælg en ladcykel for sundheden og fleksibiliteten

At cykle er også en nem metode til at få motion, da du opnår motionen, samtidig med at du transporterer dig selv. Derfor er det tidsbesparende at motionere ved at cykle i stedet for at tage i f.eks. fitnesscenter, hvilket er med til at give dig endnu mere tid i hverdagen. Selvom en ladcykel el hjælper dig en anelse på vej med sin motor, så kan du stadig få pulsen op og bevægelse ind i hverdagen.

En ladcykel el fra Babboe er derfor helt klart værd at overveje, når du skal have et transportmiddel i København. Det er et fleksibelt transportmiddel, som både er godt for sundheden, miljøet og klimaet.